ÉLETMÓDI

Így tedd össze a két tenyered és megtudod magadról az igazságot

A sorsod a tenyeredben hordozod. Ha megfigyeled, mit árul el rólad a szerelemvonalad, nem érhet ezentúl csalódás.

Tedd össze a két nyitott tenyered és olvass a szerelmi vonalad titkaiból. Figyelj, most minden kiderül rólad, hogy milyen tulajdonságok jellemeznek, mi az ami leginkább befolyásolja a mindennapjaid.

1. A két vonal összeér

Igazi megbízható társ vagy, rólad elmondható, hogy egy életre választasz. Nem nagyon érdekel a külvilág véleménye, ha fontos valaki, csak ő létezik számodra. Határozottságod átsegít sok mindenen, racionalitásod pedig mindig a földön tart. Ettől időnként nehézkesnek tűnsz és mások számára zavaró lehet a túlzott földhözragadtságod, de nálad igazabb partner nem létezik. Aki téged választ, jól jár.

2. A jobb oldali vonal feljebb van

Romantikus és szerelmes típus vagy. Bármikor lángra tudsz lobbanni és elsodornak az események. Téged nem érdekelnem a szabályok, de az sem, hogy mások mit gondolnak rólad. A pillanat embere vagy. Veled remekül lehet bulizni, de hosszútávon nem érdemes számolni a közös jövőt. Szereted a régi dolgokat feleleveníteni, de az újabb futó kalandokat sem veted meg. A megérzéseid még sosem hagytak cserben, a hatodik érzéked kiválóan működik.

3. A bal oldali vonal feljebb van

Te soha, sehová nem rohansz, még a kapcsolataidban is nyugodtan kivárod, mi fog történni. Céltudatos vagy és magabiztos könnyen leküzdöd a nehézségeket magad körül. Soha nem viselkedsz erőszakosan, tudod, hogy az idő neked dolgozik. Hihetetlen alkalmazkodó vagy bárhol, bárkivel képes vagy jól érezni magad. Viszont, ha nem a megfelelő partnert választod, nagyon bosszantó tudsz lenni a másik számára.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?