ÉLETMÓDI

Teljesen kiakadt a férfi, amikor meglátta, mit művel szerelme titokban

Nem tudja, mire vélje a dolgot és mitévő legyen.

Az interneten kért segítséget egy fórumon a fiatal férfi. Tanácstalanná vált, mert olyasmivel szembesült, amire korábban még csak nem is számított. Párjával néhány hónapja járnak, a friss kapcsolat felhőtlen és boldog. Csakhogy valami egészen furcsa dologra lett figyelmes a srác.

Feltűnt neki, hogy amikor nála alszik a lány, néha üressé válik éjszaka az ágy. Eleinte visszaaludt ilyenkor, arra gondolt, hogy csak mosdóba ment ki a nő. Aztán egyik alkalommal nem tudott újra elaludni, és gyanús lett számára, hogy nem kerül elő szerelme. Nagyjából negyedórával később nyílt a bejárati ajtó és beosont rajta a lány. A férfi úgy tett, mint aki alszik, és félig behunyt szemmel figyelte, amint a másik halkan visszafekszik mellé, reggel pedig úgy keltek fel mindketten, mintha mi sem történt volna.

Ezek után már kimondottan várta a következő hasonló éjjelt, és újra meg újra megismétlődött ez a jelenet. Nem is várt sokkal tovább, hanem egyik alkalommal, amikor észlelte, hogy felkel mellőle a párja, lopva elindult utána és követni kezdte őt. Meglátta, hogy a lány a közeli benzinkútra tér be, ott időzik egy darabig. Amikor elindult kifelé a gyanútlan nő, akkor gyorsan beelőzte őt a férfi, hogy már az ágyban várhassa.

Néhány hasonló este után végül rákérdezett, mégis mi történik itt... LAPOZZ!

A lány eleinte nem akart semmit felelni, majd nagy nehezen kibökte, hogy nagyon szégyenli, amikor mosdóba kell mennie, ezért inkább megpróbálja visszatartani, és akkor elintézni, amikor a férfi alszik. Méghozzá a lakáson kívül, egészen pontosan a benzinkút vécéjében.

A beszélgetésből vita lett, a vitából feszültség és gyanakvás, most pedig már csaknem két hete nem beszél egymással a pár. A fickó ugyanis nem tudja eldönteni, higgyen-e a szerelmének. És ha el is hiszi, akkor nem túl bizarr és furcsa-e ez a viselkedés ahhoz, hogy normálisan folytatni tudja a kapcsolatot.

A kommentelők szerint bolhából csinál elefántot. A férfi viszont még nem döntött, mitévő legyen.

És ezeket olvastad már?