ÉLETMÓDI

Mézeshetek újratöltve: újra felizzik a szerelem, ha így viselkedsz a pároddal

Úgy érzed, kihűlt a házasságod? Megmutatjuk, mitől függ, hogy a férjed újra beléd szeret, vagy inkább elválik tőled?

A szerelemnek, és főleg egy tartós kapcsolatnak sok arca és sok fázisa létezik. Vannak nehezebb és könnyebb időszakok, szerelmesebb és elhidegültebb korszakok. Van, hogy az elkötelezettség és a szeretet még ott van kettőtök között, csak a vágy hagy alább. Mit tehetsz ilyenkor, különösen, ha attól félsz, hogy a férjed esetleg másnál keresi majd a boldogságot? Vajon mitől függ, hogy a férjed újra beléd szeret vagy végképp elhidegül tőled? Tedd ezt a három dolgot, és le sem tudod majd vakarni magadról!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újra beléd szeret 01

Egy régi párkapcsolatban is visszahozható a lángolás
Fotó: Pixabay.com

Ha külön is lehet élete, újra beléd szeret

Egy tartós kapcsolatban mindkét félnek nagy szüksége van arra, hogy a másiktól függetlenül, akár egyedül, akár a barátaival is eltölthessen egy kis időt. Nem lehet mindent együtt csinálni, kell, hogy mindkettőtöknek legyen saját hobbija és saját élete. Ez különösen a mostani időszakban fontos, amikor a családok még a szokottnál is több időt töltenek összezárva.

Legalább néha ruccanj ki a barátnőiddel vásárolni vagy kávézni, és hagyd, hogy ő is megigyon egy sört a barátaival. Ez nemcsak a kapcsolat kezdetének spontaneitását csempészi vissza, hanem ilyenkor szokott az ember arra is rájönni, milyen fontos számára a másik. És bizony az is megtörténhet, hogy egy ilyen pillanatban a férfi újra beléd szeret, ahelyett, hogy másfelé kacsingatna.

Új kalandok együtt

Ha úgy érzed, egy kicsit elparázslott a szerelem, akkor vigyél a kapcsolatba valamilyen izgalmas, új élményt. Nem csak az ágyban, bár kétségtelenül az is a felfedezés izgalmas terepe. De az is felpezsdíti az életeteket, ha egyszerűen valamilyen új élményt éltek át kettesben. Utazzatok el egy olyan helyre, ahol még soha nem jártatok, próbáljatok ki egy új sportot, egy új időtöltést, vagy akár csak egy új éttermet. Szervezz munka után meglepetés-randit, és vidd el egy olyan helyre, ahová eddig csak szerettetek volna eljutni. Hidd el, ha nem mindig a megszokott helyzetben lát, újra beléd szeret!

Újra beléd szeret 02

Keressetek új élményeket együtt!
Fotó: Pixabay.com

Vállald fel a sebezhetőségedet!

A sebezhetőség olyan tulajdonság, amit, ha képes vagy felvállalni, bármelyik férfi egy pillanat alatt beléd szeret. Vagyis beszélj neki őszintén az érzelmeidről, és hagyd, hogy ő is megnyíljon a beszélgetés során. Bár a problémákkal kapcsolatban sem árt őszintének lenni, ne csak panaszkodj. Mesélj neki arról is, milyen gesztusai esnek jól, és ne fukarkodj a dicsérettel, kezeld egy kicsit a hősödként. A férfiak a hétköznapokban előszeretettel támaszkodnak a logikus, racionális oldalukra. Ha elő tudod csalogatni a férjed érzelmeit, nyert ügyed van. Nem kell görcsösen törekedni erre, légy természetes, nyitott, és hallgasd meg. Így könnyedén megtaláljátok a régi érzelmi összhangot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?