ÉLETMÓDI

Hoppácska! Így hordják a tangabugyit az új szezonban a nők

Mindenkit bezsongat az érkező tavasz, szerencsére tangabugyi téren a divat is tartogat izgalmas meglepetéseket. Az új módi pedig alaposan megmozgatja a férfifantáziát...
címkék:
  • Szerző:

A tangabugyi már nem tud semmi újat mutatni, gondolják sokan – de a legújabb divat erre azonnal rácáfol. 2021-ben a nők emelik a tétet, és úgy viselik a pajzán fehérneműt, hogy a férfiak álla leesik. Ahogy az lenni szokott, ezúttal is a leghíresebb szexi celebek indították útjára a pikáns trendet – és a teremtés koronái reménykednek, hogy jó sokáig divatban is marad. Hogyne, hiszen a falatnyi ruhadarabot eddig nem győzték rejtegetni a nők; most azonban közszemlére teszik.

A tangabugyi mindig is alaposan megmozgatta a férfiak fantáziáját. Fotó: Pixabay.com

Nem véletlen imádják a férfiak ezt a pikáns fehérneműt: a tangabugyi épp csak a lényeget takarja el, a vékony pántok pedig a legérzékibb domborulatokon feszülnek. Utóbbit a legújabb divatnak köszönhetően bárki láthatja idén; még akkor is, ha a nő nyakig fel van öltözve. A látható tangadivat ugyanis pont az izgató pántokat teszi közszemlére. Kim Kardashian például így mutatta meg:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

A szexi divat lényege, hogy a tanga vékony zsinórjai kikandikáljanak a nadrág vagy szoknya dereka felett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lyzabeth Bathory (@bathory.bathhaus) által megosztott bejegyzés

Bár ez édeskevésnek tűnhet, azért a nők tudják, hogyan mozgassák meg ezzel a férfifantáziát.

Vannak, akik bálnafaroknak hívják ezt a tangaviselési stílust; de az csak hosszabb szemrevételezés után tűnik fel, hogy valóban hasonló a vízi emlős farkához a nadrágból kikandikáló bugyizsinór formája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

world_of_whaletail (@world_of_whaletail) által megosztott bejegyzés

Az biztos, hogy a férfiak örülnének, ha ez a divat jobban elharapózna; főleg most, hogy jön a jó idő, és egyre lengébb ruhában kezdenek járni a nők...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Randy (@randyinsiliconvalley) által megosztott bejegyzés

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?