ÉLETMÓDI

Falatnyi tangabugyija elé pakolta ki fegyverarzenálját a durván szexi katonanő

Nem sokat vacakol a szőke ciklon, alaposan megizzasztja a férfiakat. Legutóbb olyan felvételt osztott meg, amitől még a leglelkesebb rajongói is lehidaltak...
  • Szerző:

Akik ismerik a Combat Barbie néven futó egykori katonanőt, megszokhatták már, hogy nem viccel, ha fegyverekről vagy szexi fotókról van szó. A dús keblű Rianna Conner Carpenter nyolc évet húzott le az amerikai tengerészgyalogságnál, és minden percét imádta. Mostanában leginkább szexi fotóival izzasztja meg a férfiakat; de a legnépszerűbbek azok a felvételek, amiken nem csupán diszkrét bájait, de a fegyvereit is megmutatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyik legutóbbi fotóját nem véletlenül imádják a rajongók: hiszen a lenge, igencsak szexi csipkefehérnemű mellett helyet kapott szinte az egész fegyverarzenálja is. Különösen pikánssá teszi a felvételt, hogy a dögös tengerészgyalogos úgy helyezte el a fegyvereket és a töltényeket, mintha a legintimebb részéből lőtt volna egy sorozatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rianna Conner Carpenter (@thecombatbarbie) által megosztott bejegyzés

Rianna ezzel a képpel köszönte meg a rajongóinak a sok-sok szeretetet, amit idén kapott tőlük, és hozzátette, hogy izgatottan várja, milyen meglepetéseket tartogat a jövő év.

És ezeket olvastad már?