ÉLETMÓDI

Szédítő manőverrel emeli egekbe a férfiakat a szexi pilótanő

Imádják a férfiak Emilie buja felvételeit, és nem csupán azokat, amiken a tengerparton pózol: a 31 éves bombázó ugyanis a pilótafülkében is előszeretettel fotózkodik. Az egyenruha pedig tökéletesen feszül formás alakján...
címkék:
  • Szerző: jd

Mindig izgalmas, amikor egy nő egy kicsit sem hétköznapi foglalkozást választ, a férfiembert bizsergeti az egyenruhába bújt szexi lányok látványa. De amikor kiderül, hogy nem csupán egy fotózás erejéig kapta magára az egyenruhát, akkor elakad a lélegzet. Nem véletlen, hogy a kanadai pilótanő internetes oldalát negyvenezren követik.

Imádja az izgalmas kalandokat

Egy interjúban elmondta, hogy számára a repülés nem munka, hanem egy újabb kaland, és a szeme se rebben, amikor felszáll az utasszállítóval. Hetente négy-öt napot repül, és imádja, amikor két járat között eltölthet egy kis időt egy újabb városban vagy tengerparton. Emilie-nek ugyanis mindene az utazás, meg akarja ismerni az egész világot, többek között ezért is akart pilótaként dolgozni. De bárhol is landoljon a gépével, rajongói ezt is imádják - ugyanis a rövid kiruccanásokon rengeteg szexi felvétel készül, amiket szívesen megoszt velük.

Keményen odateszi magát, ha kell

A bájos külső és a tökéletes alak azonban ne tévesszen meg senkit, Emilie kemény nő, aki a céljaiért vért izzadva képes küzdeni. Pilótának tanulni ugyanis nem volt könnyű falat számára – és ahogy elmondta, egyáltalán nem azért, mert nőként vágott bele. Sokkal inkább azért, mert munka mellett végezte el a nehéz tanfolyamot, és sokszor azon is törte a fejét, miből fogja kifizetni az épp esedékes tandíjat. Hiszen a pilótaképzés eszméletlen drága, így kemény munkával szedte rá össze a pénzt. Emilie soha nem érezte, hogy hátrányban lenne, mert nőként repül, és reméli, hogy egyre több nő öltheti magára pilótaegyenruhát.

Kézivezérléssel irányítja a férfiakat

Emilie nem csupán azért izgalmas az erősebb nem tagjai számára, mert nőként lett pilóta: ő ugyanis mind e mellett hajszálpontosan tudja, hogy mi kell a férfiaknak. Lélegzetelállítóan szexi felvételeket készít magáról, amiket bőségesen meg is oszt az internetes térben; így nem csoda, hogy egyre többen csüngenek a fotóin. Nem mellékes persze az sem, hogy fantasztikus alakja van, amit szívesen ki is domborít...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?