ÉLETMÓDI

Minden idők legszexibb domborulatai láttán azonnal harcra kész a férfi

Hódít a természetes: gömbölyded mellek, húsos popsik és combok, és ez így megy évezredek óta. Igyekszünk mi is észrevenni a szépet, mutatjuk a legdögösebb nőkről készült fotókat!
  • Szerző: A. G.

A szépség fogalma mindig az adott korszak ízléséhez igazodik. Emiatt a szépség folyamatosan változott az évszázadok során. A férfiak többnyire a markánsabb domborulatokat részesítették előnyben, mint a mell, és a csípő, hiszen ezek közvetlenül kapcsolódnak a termékenységhez.

Ez volt az fő irányzat egészen addig, amíg néhány évtizede a szépségideálok extrém módon meg nem változtak: eltűntek a gömbölyű formák, jöttek a pálcikanők.

Most megint változik a trend és a divatszakma is egyre nyitottabb a méreten felüli modellek felé.

Ezt az apropót megragadva összegyűjtöttük minden idők 10 legszexisebb nőjét, akik soha nem engedték, hogy a kor szépségidálja vegye át az irányítást a testük felett, mégis a legkívánatosabb nők között végeztek a rangsorban.

1. Marilyn Monroe

Az egyik leghíresebb szexszimbólum, akit csodás kerek idomai miatt szerte a világon csodáltak. Pontos méreteit senki sem tudta, azt viszont igen, hogy a nagyobb eseményekre a ruhákat a testén varrták össze, a még szexibb hatás érdekében.

2. Brigitte Bardot

Az '50-es és '60-as évek nagy szexikonja, akit mindenki csak B.B.-ként emlegetett, a valódi, természetes nőt testesítette meg, nemcsak a filmvásznon, hanem a valóságban is. Millióan bálványozták és követték a stílusát, így az akkori divatban is nagy szerepet játszott.

3. Sophia Loren

Amíg Amerikában Marilyn, Franciaországban B.B., addig az olaszoknál egyértelműen Sophia Loren testesítette meg a kor szexszimbólumát. A híres kreol bőrű színésznő soha nem félt a kamera előtt megmutatni kerekded bájait. Ezt igazolja az is, hogy még 72 évesen is vállalt fotózást a híres Pirelli naptárnak.

4. Monica Bellucci

A legtöbbet fotózott színésznők között tartják számon. Bár már ő is túl van az 50-en, nem szégyelli megmutatni gömbölyded formáit a kamera előtt. Mindegyik szerepében az ellenállhatatlan és őrülten szexi nőt testesítette meg.

Lapozz a folytatáshoz!


5. Beyoncé Knowles

A 90-es években berobbant énekesnő  igazán dögös hátsójáért és dús combjaiért milliók rajonganak, teltházas koncertjeire pillanatok alatt elfogynak a jegyek.  2010-ben a Forbes Legbefolyásosabb zenész kategóriájában az első helyen végzett.

6. Kate Winslet

A Titanic forgatása alatt bírálták a színésznőt méretei miatt, de őt ez nem zavarta, saját bevallása szerint imádja tökéletlen testét és inkább küldetésének érzi, hogy nyíltan felvállalja azt.

"Nem szeretném, ha a következő generáció úgy nőne fel, hogy a csak sovány nők lehessenek gyönyörűek!"

 

 

7. Jennifer Lopez

A már 50 felé közelítő latin származású énekes-táncos ma is kirobbanó formában van. Kerek hátsójára roppant büszke Jen még biztosítást is kötött popsijára!

8. Salma Hayek

Az alakjára szintén sokat adó, de egyben büszke mexikói színésznő mindig is ellene volt a hollywoodi kóros soványságnak. Mint a legtöbb latin, ő is imád jókat enni, inni és mindemellett jól érzi magát a bőrében.

9. Sofia Vergara

Kedves akcentusáról és persze gömbölyű formáiról elhíresült kolumbiai származású színésznő is büszkén viseli genetikai adottságait.

"Nálunk ez Kolumbiában teljesen természetes, hogy dús idomokkal rendelkezünk. Ki akarna vékony lenni, mikor az összes unokatesód hasonlóan kerekded?"

10. Kate Upton

A 21 éves modell is szembemegy azzal az elvvel, miszerint szakmáját tekintve kizárólag vékony lányokat foglalkoztathatnak. Természetes domborulatokkal megáldott testére roppant büszke, jelenleg ő az egyik legfoglalkoztatottabb modell a divat világában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?