Létrehozva: 2017.10.09.

Leszakad a plafon, olyan orgazmus: kipróbálnád?

Sokan állítják, hogy egymás után többször lecsapó gyönyörben, azaz sorozatorgazmusban csak a nõi testnek lehet része. Ez egyáltalán nincs így! Mutatunk néhány biztos technikát!

Az bizonyára nem újdonság számodra, hogy a nők képesek a sorozatorgazmusra, ahogyan azzal sem mondunk újat, hogy a férfiak maximum álmodozhatnak erről. Nekik orgazmus után időre van szükségük, szünetre, hogy újratöltődjenek, és ismét tettre készek legyenek a szexre. De ez vajon minden esetben így van? Mutatunk néhány kivételt!

1. Tao szex

Nagyon dióhéjban annyi a lényege, hogy az ember a természet törvényei szerint, a kozmosszal és az univerzummal összhangban élve teljesedhet ki. A szexben ez úgy néz ki, hogy aktus közben nem szabad, hogy sperma távozzon - mert szerintük az nagyon fontos szerepet tölt be a test energetikai rendszerében. Vagyis a férfi az orgazmus pillanata előtt kihúzza a péniszt a vaginából, megnyomja a gátat – és ezzel az erekció le is lankad. Bár nem olyan sorozatorgazmust ad, mint amilyet a nők tapasztalnak, mindenképpen késlelteti. Lehet, hogy nem hangzik jól, de aki próbálta már, eszméletlen ősrobbanásról számolt be, amikor végül elment…

2. Tantra szex

Kizárólag az energiaármalás segítségével történik az együttlét, vannak párok, akik alig érintik egymást - így az orgazmus is egészen más dimenzióba kerül. Például nem a nemi szerveknél, hanem egész testükben élik meg, ráadásul sokszor órákig tart. Dögönyözés helyett a pénisz hosszú percekig, akár órákig van mereven a vaginában, és csak a hüvelyi izmok dolgoznak. A két test között valamiféle kémiai reakció indul, és a kéj az egész testet átjárja. Az orgazmus inkább érzelmi síkon történik meg - vagyis utána még van lehetőség egy hagyományosra is.

3. Kegel torna

Lehet hogy még soha nem hallottál róla; ha igen, akkor is csak annyit, hogy terhes nőknek találták ki. Nos, ebben tévedtél: a Kegel ugyanis megerősíti a kismedencei izmokat, és olyan erőnlétet ad a férfiasságodnak, hogy sokkal hosszabb ideig tudod késleltetni az orgazmust.

4. Szexjátékok

Kicsit bizarrnak hangzik, de tényleg működik: orgazmus után vegyél elő egy olyan szexjátékot, ami neked bejön – és ezzel tartsd fenn az izgalmi állapotot. Sokkal hamarabb újra harcra kész leszel, mint hinnéd! A vibráló eszközt helyezd a gátra, vagy bárhova, ahol neked kőkemény erekciót okoz. Majd várd meg a hatást, és próbáld ki életed legmeredekebb szexélményét!

5. Játék a prosztatával

Sok férfit már a gondolatra is kiráz a hideg, de annak ellenére elég sokan csinálják. Teljesen más a végbélen, vagyis a prosztatán keresztül elért orgazmus. Csinálhatjátok játékokkal, a csaj felizgathat az ujjaival, – de arra mindig figyeljetek, hogy a fenék körüli játékoknál rengeteg síkosítóra van szükség.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!