Létrehozva: 2020.11.06.

Kiderült végre, miért lépnek félre a nők

Tény és való: sokkal több történetet hallani arról, amikor egy férfi csalja meg a nőt – akkor is, ha szeretett feleségéről van szó. Talán meglepő, de a hölgyek is legalább ennyiszer lépnek a megcsalás útjára, s olykor egészen érdekes okokból. Melyek ezek?

  • Néhány nő titokban nyílt házasságra vágyik
  • Vannak párok szép számmal, akiknek a kapcsolata valójában nyitott – csakhogy ezekben a legtöbbször meg is egyeznek a felek, hogy így lesz. Bizonyos szabályokat betartanak. Egyes házasságokban azonban nem születik ilyen döntés, mégis az egyik fél nyitott kapcsolatra vágyik.

    Ez a fél gyakran éppen a nő. S ha elég sokszor eszébe jut a dolog, egy adódó alkalommal megcsalja a párját. Esetében ez nem jelenti, hogy ne szeretné a férjét – a megcsalás felé inkább az hajtja, hogy valójában sosem érezte magát monogám típusnak. Ez azonban mindenképp megcsalás, ha a párja nem egyezett bele a nyitott házasságba.

  • A nő nem elégedett a szexuális életével
  • A nők ma már ugyanúgy élvezhetik a szexet, mint a férfiak – s ha az intimitás nem kielégítő a számukra, elkezdhetik máshol keresni a kielégülést. Olykor azt érezhetik, hogy nem jutnak elég szexhez – bármilyen okból -, vagy az intimitás kevés a mindennapjaikban. Ilyenkor is hajlamosak lehetnek a kapcsolaton kívül próbálkozni.

    Amennyiben a partnerük nem hajlandó meghallgatni őket, megérteni, mit szeretnének, annak jó eséllyel megcsalás lesz a vége a nő részéről.

  • A nőt túl sok teher nyomasztja és nem tud másképp kiteljesedni
  • Ha egy nő úgy érzi, mindenkiért megtesz mindent, miközben magára kevés ideje jut, túlterhelt lesz és kimerült. A teher olyan mértékben növekedhet rajta, hogy már nem tudja kezelni. A napok végére extrém mértékben kihasználva érzi magát és úgy érezheti, nem értékelik. Ilyenkor előfordulhat, hogy olyannál keresi a kiteljesedést, aki nem okoz stresszt számára. S miközben ez valójában nem megoldás – sőt további bonyodalmakat eredményezhet – egyes hölgyek úgy érzik, egyszerűen ezt kell tenniük.

  • Nincs szerelem
  • A legerőteljesebb motiváció a megcsaláshoz az, ha a nő úgy érzi, már nem szereti a férjét, illetve a kapcsolata kihűlt. Sok esetben másutt kezdi keresni ilyenkor a szerelmet – s ilyenkor kezdődhet el egy másik, titkos kapcsolat. Számos alkalommal az a vége, hogy mégis rendezné házasságát, de a megcsalást követően erre nem mindig van mód. Akár bevallja, akár nem a történteket, a gyógyulás mindig nehéz.

  • Helyzeti affér
  • Sajnos, bizonyos esetekben olyan nők, akik egyébként sosem tesznek ilyet, kompromittáló helyzetbe kerülhetnek, amikor élethelyzetük megváltozik. Ilyen helyzet egy kirándulás messze a párjuktól, egy üzleti út, vagy akár egy buli, amit a barátnőkkel tartanak.

    Ha ez a szituáció megkívánja, hogy távol legyenek otthonuktól, s egy kis alkoholfogyasztás is képbe kerül, előfordulhat a „baleset megcsalás”. Ugyanakkor, aki a 40 felé közeledve bizonytalan abban, jó irányba tart-e az élete, ugyancsak hajlamos lehet a megcsalásra – ez azonban már nem tekinthető véletlennek. Minden a helyzettől függ.

  • Szeretne visszavágni
  • Amennyiben a nő korábban tudomást szerzett arról, hogy a párja megcsalta, idővel, ha alkalma adódik rá, úgy gondolhatja: visszavág. Ez nem igazán helyes reakció, de számos esetben megtörténik. A hölgyek jó része ilyenkor úgy érzi, nem tett semmi rosszat, hiszen a párja ugyanezt megtette vele.

  • A változatosság vágya
  • Akár hisszük, akár nem, egyes nők egyszerűen csak azért csalják meg a férjüket, élettársukat, mert változatosságra vágynak. Megszoktak egy életet, s bár szerethetik azt – a párjukkal együtt -, késztetést éreznek arra, hogy egyebet is kipróbáljanak. Mindez igen kellemetlenül hangzik – és az is.

     

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Zelenszkij újabb gátlástalan trükkökkel próbálja belevinni a világot a harmadik világháborúba

    origo.hu

    Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

    borsonline.hu

    Kinyitotta a ruhásszekrény ajtaját Ördög Nóra a hotelszobában: amit ott látott, az agyába égett örökre

    vg.hu

    Hatalmas bajban Ukrajna, az oroszok még az amerikai fegyverek érkezte előtt áttörhetnek

    ripost.hu

    Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

    mandiner.hu

    Beindult a mémgyár Magyar Péter airsoftos benézése után

    origo.hu

    Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

    ripost.hu

    Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

    videa.hu

    Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

    jatek.hirfm.hu

    Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

    ripost.hu

    Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    SZEX & MÁS

    Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

    SZEX & MÁS

    "Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

    SZEX & MÁS

    Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

    SZEX & MÁS

    A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

    SZEX & MÁS

    Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

    SZEX & MÁS

    "Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

    SZEX & MÁS

    Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól