ÉLETMÓDI

Íme, a japán nők ősi titka: Szexi gésabugyit rejt a kimonó!

A japán nők mûvészi szinten ûzik a szerelmet, s a mai napig hûen őrzik a gésák legfinomabb szextitkait. Mindenekelőtt megadják a módját az intim együttléteknek, s itt bizony főszerepet kap a cseresznyevirágos gésabugyi.
  • Szerző: Ripost

A gésák ti­tok­za­tos vi­lága min­dig is iz­gatta a férfi­a­kat. Mi is le­hetne kel­le­me­sebb meg­le­pe­tés, mint egy szexi gésa-fe­hér­ne­mű­szett a há­ló­szo­bá­ban? Öltsd magadra e finom holmikat, s ahogy megérzed bőrödön a selyem suhogását, s az édes-savanykás cseresznyeillatot, kezdődhet is a gésaszeánsz. Varázsold el párodat az élménnyel!

1. A könnyű selyemköntös alatt legyen a fehérnemű is stílusos és szexi.

2. A szexi fűzők és a selyemszalagok édes babaramunkát adnak a férfikéznek... S talán nem véletlen, ha ezen a ponton a bandázs gondolata is átcikázik át a fejeken.

3. Segít a hangolódásban a komplett szett.

4. Az autentikus gésabugyi általában nem kacér tanga, inkább szemérmesen többet takar az intim tájékból.

5. Több stílust is kombinálhatsz, de a lényeg, hogy  a selyem, a csipke és a buja virágmotívumok domináljanak.

6. A púderrózsaszín brokát lenyűgözően porcelánszerűvé teszi a nő testét - akárcsak a gésákét a teaházban.

7. A gésafehérnemű minden esetben a nő tisztaságát hirdeti. A rajta lévő erőteljes minták ugyanakkor arra utalnak, hogy bizony buja vágyakat, fantáziadús szexualitást, illetve eszelősen kreatív és vad örömöket ajándékozhat e finom holmi viselője.

8. Játszhatsz a színekkel is, hiszen a hagyományos japán teaházakban is túltengenek a szexre inspiráló, erőteljes és mély árnyalatok, így a bordó, az ibolyalila és a fekete. Élj te is a színek erejével, amikor szexi fehérneműszettet választasz. 

9. A japán hálónemű eredeti szabályaihoz nem kell szigorúan ragaszkodnod, csak annyit vegyél át, ami a te ízlésedhez, személyiségedhez passzol. Nézd, ilyen lazán is lehetsz ultraszexi japán gésa!

 

10. Ne fogd vissza magad: a színes összevisszaságnál nincs inspirálóbb a szexben!

11. Ajándéknak sem utolsó egy ilyen izgalmas gésaszett.

12. Add magad, add át magad!

A gésakultusz töretlen!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?