ÉLETMÓDI

Ezzel az oráltrükkel repítik csúcsra a nők szex közben a férfiakat

Eszméletlen ez a gyönyörfakasztó módszer, az egekig repíti a vágyat. Bár kevés nő ismeri ilyen mélységeiben a kényeztetés titkait, szép számmal akadnak, akik tudják, mitől lesz kőkemény a férfi és felejthetetlen az éjszaka...
  • Szerző:

A nők többsége nem szívesen beszél az orális kényeztetésről, pedig a férfiak odáig vannak érte. Nem csoda, hogy nagyon kevesen tudják, hogyan kell úgy kényeztetni a férfiasságot, hogy valósággal robbanjon az orgazmus. Ha egy nő ismeri ezeket a technikákat, akkor örök életre emlékezetes élményt adhat a férfinak!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

1. Vágyjon az élményre

Nincs annál izgatóbb, mint amikor a nő szenvedéllyel nyúl a férfiasság minden részéhez, és élvezi, hogy a szájával kényezteti. Sok nő ugyanis kelletlenül csinálja, mert csak a férfinak akar kedveskedni – pedig a jó és a rossz orál között ég és föld a különbség.

2. Finom ujj-játék

Akik értik, mire indulnak be a férfiak, nem csak úgy megmarkolják a lényeget, és egy kicsit dolgoznak a szájukkal: a finom, puha női ujjak elvándorolnak a gát felé, masszírozzák az érzékeny részt, miközben csókolják a gyönyört.

3. Érzéki kényeztetés odalent

Eszméletlen a gyönyör, ha a nő néha pihenteti a péniszt, és a herezacskót is kényezteti apró csókokkal, finom nyelvjátékkal, no meg érzéki ujjmasszázzsal.

4. Profi nyelvjáték

Nem tévedés, hogy a legjobb orál olyan, mintha fagyit nyalna a nő: miközben ujjaival lágyan cirógatja a péniszt, finoman nyalogatja hol az egyik, hol a másik oldalról, sőt, végignyalja teljes hosszában. Végül az ajkai közé veszi a makkot, és úgy játszik a nyelvével.

5. Tüzes szemek

Hihetetlenül izgató, amikor a nő akció közben felpillant a férfira, a szemébe néz, és a tekintetében látszik, hogy eszméletlenül élvezi a dolgot.

6. Incselkedés a gyönyörrel

A végletekig fokozza a férfi vágyát, ha a nő játszadozik vele: eljuttatja a csúcs közelébe, majd lágyan visszaveszi a tempót, kiélvez minden mozdulatot, és addig halasztja az orgazmust, míg elemi erővel ki nem tör.

7. Mámorító befogadás

Minden férfi számára az a gyönyörök netovábbja, ha a csúcson is a nő szájában marad a férfiasság. Azok a nők, akik tudják, mit akarnak, kizárólag akkor engedik ezt meg, ha maguk is élveznék a dolgot; hiszen egy fintor az egész pikáns élményt elrontja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?