ÉLETMÓDI

Eszelős gyönyörrel szorítja a férfiasságot ez a Káma-szútra-szexpóz

A bujálkodás örök bibliája most egy különleges szexpózzal segít abban, hogy a csúcsot megtapasztald! Mutatjuk a gyönyörpozíciót!
  • Szerző: A. G.

A legjobb és legérdekesebb szex pozitúrák megtalálása miatt a Káma-szútrához fordulnak a kíváncsiak. Egyes pózok könnyebbek, mások kissé akrobatikusabbnak tűnhetnek, és kell hozzájuk bizonyos testi ügyesség.

Ha szeretnéd felfrissíteni a szexuális életeteket, akkor a következő póz egyértelműen a segítségedre lesz, hogyan fokozd a mindennapi gyönyört. Félre a szemérmességgel, és lépj az élvezetek útjára.

A folytatáshoz lapozz!


Catherine-kerék

Az egyik legjobb és egyben az egyik legbonyolultabb szexpozíció. A páros leül egymással szemben és egy kör alakot vesznek fel. A nő a férfi törzse köré csavarja a lábait.

A férfi úgy hatol belé, hogy az egyik lábával átöleli a nőt, hogy stabilan tartsa mozgás közben. Annak érdekében, hogy az egyensúlyukat megőrizzék, a nő mindkét karjával megtámasztja magát hátul, a férfi pedig egyik karjával a földre támaszkodik, a másikkal pedig a nőt segít megtartani.

Lehet, hogy kicsivel több gyakorlást igényel a póz a közepes nehézségűekhez képest, de semmiképp ne adjátok fel, a kitartás magában hordozza a gyönyör csodálatos érzését.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?