ÉLETMÓDI

Elárulta a profi prosti: Ez a típusú férfi okoz minden szexben orgazmust

A szexmunkás igazán képben van a férfiakkal! Nem csoda, hiszen a dögös, érett szőkeség hat éve dolgozik pénzért vehető luxusnőként. Rendszeresen oszt meg kulisszatitkokat; ezúttal azt árulta el, milyen férfival legjobb a szex...
  • Szerző: jd

Nagyon ismeri a dörgést, pontosan tudja, mi kell a férfinak – hiába, a több évnyi szexmunkás gyakorlatnak megvan a hatása. Ám Samantha X nemcsak ebben szakértő. Kevés férfi képes egy hivatásos prostinak gyönyört szerezni, nem véletlen, hogy mindenki kíváncsi, mit tudnak ezek a pasik. A negyvenhárom éves, hosszú combú bombázó elárulta, hogy már akkor tudja, csúcsra juttatja-e majd a férfi, amikor az még csak a cipőjét veszi le. És azt is megmondta, hogy mindezt milyen apró jelből szűri le…

Nem csak ő, más hivatásos prosti is tudja az igazságot: hogy minél kevésbé előnyös megjelenésű férfi, annál valószínűbb, hogy bombasztikus orgazmust fog okozni a nőnek. Samantha maga is többször tapasztalta már ezt, és még sohasem tévedett: a legkevésbé jóképű férfiakkal fergeteges volt a légyott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samantha X® (@samanthaxreal) által megosztott bejegyzés,

Azt is megtapasztalta, hogy a jóképű, sármos férfiak kevésbé foglalkoznak azzal, hogy neki is jó legyen, vagy azt hiszik, hogy mindent tudnak a szexről. Hiszen minden nőt megkaptak, akit csak akartak, soha nem volt szükségük arra, hogy mesteri szintre emeljék a szex-képességeiket. A "csúnyácska" pasik viszont mindent tudnak a női testről, és úgy olvasnak az apró sóhajokból, finom remegésekből, mint a nyitott könyvből.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samantha X® (@samanthaxreal) által megosztott bejegyzés,

Samantha elmondta, hogy szerinte a nem igazán jóképű férfiak kompenzálni akarnak, és tudják, hogy nem loholnak a sarkukban a nők – ezért mással kell megfogniuk őket. Sármmal, jó szöveggel, és persze fantasztikus orgazmuskeltő mozdulatokkal. A profi prosti szerint ahhoz, hogy egy férfi jó legyen az ágyban, egyáltalán nem kell jóképűnek lennie – csak sokat gyakorolnia az ágyban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?