OTTHONKA

Nem elég erős a wifid? Most figyelj, csak egy doboz sör kell hozzá

Ne húzd fel magad! Nem kell egy újabb, drága készüléket venned, hogy végre egyenletesen erős vételt biztosíts a lakásod minden pontján. Ha nagyobb házad van, ott is megoldja a gondot ez a zseniális kis szerkentyû

Milyen bosszantó, amikor a wifi jel nem egyenletes a lakásban! Miért vagy rákényszerítve, hogy csakis a lakás egyetlen pontján használd megbízható erősséggel?

Ha elfogadsz egy apró, de hathatós segítséget, akkor máris bármelyik helyiségben ugyanúgy élvezheted a wifidet. Ez a módszer beválik akkor is, ha a házadban fordul elő ez a bosszantó helyzet.

Nem kell pénzt kiadnod érte, sem elzarándokolnod a legközelebbi elektromos üzletbe.

Csupán a hűtőig sétálj el: egy doboz sörre lesz szükséged.

A tökéletes vételhez a lépések a következők:

1. Idd meg a sört, és mosd ki a dobozt. (Idáig rendben, ugye?)

2. Pattintsd ki a záró nyelvecskét, és dobd el.

3. Egy éles ollóval vagy metszőkéssel vágd körbe az alumíniumedényt a doboz alj-pereme fölött.

4. Ezután a nyaka alatti rész következik. Itt is ejts egy kis bemetszést, majd kezdd el a vágást. Vigyázz: Itt ne menj teljesen körbe, hanem hagyj rajta egy 2 és fél-3 cm-es folytonosságot a teteje felé.

4. Ha kész, egy lapot kaptál, melyhez egy kis darabon hozzákapcsolódik a doboz teteje. Az ujjaddal morzsolgatva, kissé egyenesítsd ki a laprészt, hogy félkörívben, U alakban hajoljon csak meg.

5. Nyomj Blue tack gyurmaragasztót a meghagyott fedőlap tetejére, majd a kipattintott nyelvecske helyén ütött lyukon keresztül, fejjel lefelé húzd az antennára a fedelet, és a gyurmaragasztóval rögzítsd a készüléked antennájára. Így biztosan nem fog elmozdulni.

6. A sörös doboz hengeres testét - mint egy radart-, igazítsd a készülék mögé. Ha két antennás a készüléked, két darab hengeres radart gyárts hozzá, egyet-egyet mindkettőre.

7. Próbáld ki! Döbbenetes az eredmény, ugye?

Már megint megspóroltál egy csomó pénzt!

Nyugodtan veregesd magad vállon, mert megérdemled! Nem kellett kicserélni a készülékedet egy drágábbra, erősebbre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?