OTTHONKA

Megújult a fürdőszoba, ez a mosdó lett a divat

Az elegáns, letisztult stílusú lakásodba ideje egy kis keleti egzotikumot csempészni. A marokkói stílusú, festett porcelán mosdókagylók ornamentális vagy virágos díszítése megadja azt a csepp nőiességet és izgalmat, ami nélkül nincs igazi, meleg otthon.

Ha belépsz egy minimalista, végtelenségig leegyszerűsített stílusú lakásba, rögtön érzed, hogy nem árasztja azt a meghitt, otthonos légkört, amire a legtöbben vágyunk. Különösen egy női lakásban merül fel az igény arra, hogy legalább néhány ponton finom, aprólékos, részleteiben kidolgozott szépség gyönyörködtessen. Vigyél egy kis keleti romantikát a lakásodba, szerezz be egy kézzel festett mosdókagylót.

A kis Ida virágai?

Az Andersen mesék világa jelenik meg itt, egy kis keleti beütéssel. Olyan természetesen csücsülnek a színes virágok a mosdóban és a falon is, mintha csak most szórták volna szét őket egy széles mozdulattal.

 

Erdélyi mázas cserepek?

A magyar népi iparművészet, az erdélyi mázas cserepek motívumaival rokon a következő darab. A tengeri csillag azért az óceán közelségéről árulkodik. Az elnagyolt, rusztikus mintájú mosdót a hófehér márvány kifinomult eleganciája teszi luxus darabbá.

 

Lapozz a folytatáshoz!


Letisztultan elegáns

Egyszínű háttér emeli ki igazán az Északnyugat Afrikai ország, Marokkó stílusvilágának ragyogó színeit, motívum- és részletgazdagságát. A geometriai mintás, égszínkék porcelán mosdókagylót látva most már biztos, hogy a bakancslistádra felkerül Marokkó csupa-kék városa, Chefchaouen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

A föld színei

A nap melegét idéző színek is jellegzetesek a marokkói stílusban. A bézs különböző árnyalatai, a rozsdás, vöröses színek szeretetet, melegséget árasztanak. Arról nem beszélve, hogy - mivel kézzel festett - másnak pont ilyen berendezési darabja biztosan nem lesz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Ezeregyéjszaka

A vörösréz és a liláskék megdöbbentő találkozása felidézi benned az Ezeregyéjszaka édes varázsát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

 

Geometria

A hófehérrel és krémes-púderrózsaszínnel kombinált mintázat a keleti fürdők kifinomult világát varázsolja eléd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

 

Ultra nőies

Nehéz lenne ennél nőiesebb fürdőszobát elképzelni. A törékeny fehér meg a rózsaszín és bézs pasztell árnyalatai szolgálnak háttérül a finom, festett virágokkal díszített porcelán mosdókagylóhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

 

A Grimm mesék világa

Csipkerózsika meséjét juttathatja eszedbe ez a dizájn. Egy elszabadult futórózsa kezdte el benőni a mosdókagylót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

A virágok fülledt erotikája

A festett porcelán virágok látványa egészen elgyöngít, ugye?  Úton van már a királyfi, hogy kiszabadítsa a száz éves álomba merült királykisasszonyt a burjánzó virágok szorításából.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

A bujaság fürdője

Rubens festményeinek leomló szőke hajú, dús keblű, ruhátlan szépségeit idézi ez a fürdőkagyló. Még egy pufók, meztelen szobrocskát  is elhelyezhetsz az egyébként kötelezően ultra modern fürdőben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?