OTTHONKA

Elképesztő, mennyi mindent elárul személyiségedről a fürdőszobád

Még a lelked legrejtettebb titkait is ki lehet fürkészni abból, hogy milyen a fürdőszobád berendezése. Mutatjuk, mit árulnak el rólad az apró jelek...
  • Szerző:

Kevesen gondolnak arra, hogy a fürdőszoba berendezése hűen tükrözi a személyiségüket; pedig így van. Ha mindent meg akarsz tudni egy emberről, csak nézd meg az apró részleteket a fürdőjében. Bár alapvető lakberendezési szabályok szerint nyerik el végleges formájukat ezek a helyiségek, vannak apróságok, amik a tulajdonos személyiségét tükrözik. Ugyanis a fürdőszoba berendezése nem csupán lakberendezési kérdés: ez az a helyiség, ahol a legsérülékenyebbek vagyunk, hiszen itt végezzük a tisztálkodást, intim dolgainkat. Nagyon is számít, mi hol és hogyan található!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pexels.com

1. Hogyan lóg a vécépapír?

Fotó: pixabay.com

Kifele vagy befele lóg? Ezen a kérdésen lakótársak és párok milliói vesztek már össze, de nem csupán a praktikusság miatt érdekes ez a kérdés. Akinek úgy komfortos, hogy kifelé lóg le a papír, ők a szakemberek szerint általában határozottak, és minden helyzetben megállják a helyüket, sőt, az uralkodás sem áll tőlük távol. Az alulról lógatók viszont általában félénkek és csendesek, akik sokat szoronganak. És vannak, akiknek mindkét változat megfelel: ők legtöbbször konfliktuskerülők.

2. Mi lapul a szekrényben?

Fotó: pixabay.com

Itt nem maguk a piperék érdekesek, hanem az, hogyan helyezkednek el az apróságok a fürdőszobaszekrényben vagy a polcon. Ha élükre állítva, katonásan sorakoznak, és minden kézreesik, az arról árulkodik, hogy a fürdőszoba tulajdonosa feszült lesz, ha rendetlenség van körülötte. A rendetlenség, összevisszaság a szekrényben kíváncsi és kreatív személyiségre utal. Még árulkodóbb, ha valakinél állandóan patent rendben voltak a dolgok, majd hirtelen káosz kezd uralkodni: ezt ugyanis a depresszió jele is lehet.

3. Kád vagy zuhany?

Fotó: pexels.com

Sokszor ennek a kérdésnek az eldöntésében más szempontok számítanak, például a hely, vagy az, hogy van-e olyan családtag, aki nem tudja használni a kádat. De ha semmi ilyen körülmény nem merül fel, akkor sokat elárul egy ember személyiségéről, hogy kádat vagy zuhanyt építtetett-e be. A zuhany céltudatos személyiségre utal, aki egyszerre több mindennel szeret foglalkozni, és nem szereti vesztegetni az idejét. A kád pedig azt is mutathatja, hogy a fürdőszoba tulajdonosa kedveli a magányt, vagyis szeret elvonulni egy könyvvel, és hosszú fürdőket venni; ha a kád mellett letisztult, natúr környezet, barna szín és fahatású bútorok is fogadnak, akkor szinte biztos, hogy egy ilyen ember birtokolja a fürdőt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?