OTTHONKA

5 tárgy, ami szerencsét hoz az újévben a lakásban. Ezt tedd ki még ma!

Sok mindent tehetsz a saját szerencsédért, azért, hogy csak jó dolgok történjenek veled. Megmutatjuk, a Feng Shui szerint, melyek azok az dolgok, amik elengedhetetlenek a pozitív életerő áramlásához.

Ki ne szeretne az új évben jobban és szerencsésebben élni, mint az elmúlt időszakban. Ehhez mutatunk most ötleteket, hogy milyen tárgyakat rakj magad köré, hogy elkerüljék otthonod a rossz dolgok.

1. Tarts cserepes növényeket

Ezek közül is inkább a hosszú levelűeket helyezd előtérbe, mert ezek az ég felé nőnek és nem lehúznak. A színes virágok is bevonzák életedbe a vidámságot, jókedvet.

2. Cseréld le a szögletes dolgokat

Próbálj meg kerek asztalt, kerek tükröt vagy képkeretet tenni a lakásodban, ezek segítik az energiák szerencsés áramlását.

3. Vegyél nagy tükröket

Cseréld le a kisebb tükreidet nagyokra. Minél hatalmasabbak tudsz elhelyezni, annál könnyebben jön majd a szerencse hozzád.

4. Válassz színeket

A napsárga, az arany, az élénk zöld, a piros mind, mind energiával és életerővel töltenek fel, amely elengedhetetlenek a szerencséhez.

5. Szeresd az állatos szobrokat

Vedd elő az elefánt, az integető macska vagy a teknős szobraidat a polc mélyéről, segítenek, hogy idén csak jó dolgok történjenek veled. Ha teheted, párban rakd ki őket, így még jobb lesz az életed.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?