ÉLETMÓDI

Megrázó jövő: Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint

A 85 éves korában elhunyt Baba Vanga döbbenetes látnoki képességeivel olyan eseményeket is megjósolt, mint a szeptember 11-i terrortámadás, vagy Putyin hatalomra kerülése. Lássuk, hogy a 2020-as évre milyen próféciát hagyott ránk.
  • Szerző: D.K.

Baba Vanga szerte a világon ismert jósnő, aki Nostradamushoz hasonlóan félelmetes pontossággal előre jelezte a világban bekövetkező legfőbb történéseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ijesztő, de látomásai az idők során sorra beigazolódtak. Egyes források szerint megmondta, hogy 2001 szeptemberében hatalmas terrortámadás sújtja az Egyesült Államokat, valamint a britek az EU-ból való kilépését, a Brexitet is előre látta. A bolgár próféta ígéretei közül eddig sok beigazolódott. 1989-ben például utalt arra, hogy néhány éven belül Amerikát terrortámadás éri, s ezzel kapcsolatban „két acélmadár” ütközik – ez be is következett 2001 szeptemberében.

Emellett a Kursk nevezetű orosz tengeralattjáró elsüllyedését is megjövendölte a van jósnő. Mondhatni félelmetes, hogy víziói sok esetben egyáltalán nem állnak messze a valóságtól, ugyanakkor éppen ezért rendkívül kíváncsivá is tesz bennünket, hogy vajon 2020-ra mit ígért, lássuk tehát:

1. Változás Amerika és Oroszország élén

Tall better follow my boy @steven._.patton he posts the funniest stuff I shit you not my nigga

A már halott jövőlátó egyik legfurcsább és leghihetetlenebb jóslata szerint 2020-ban életét veszti a két világhatalom, Amerika és Oroszország vezetője. Baba Vanga szerint Donald Trump egy ritka betegség miatt távozik az élők sorából, míg Putyin árulás következtében veszti életét. Nos, ez az állítólagos jóslat – amit azért egyáltalán nem kell készpénznek venni.

2. Hatalmas cunami

The Asian Tsunami was one of the greatest human disasters of our time. Times change and things move forward, but memories of that fateful day never will be forgotten. Spending time sharing experiences and sad but therapeutic experiences of the tsunami from two different countries #tourism #travel #traveler #travelblogger #travelgram #travelling #asia #instagram #destinationmanagement #viagens #travelphotography #travelph #srilankanairlines #srilankalonelyplanet #srilanka #tourismchangeslives #amazingsrilanka #hikkawada #tsunamimuseum #tsunami2004 #wewillremeberthem

A bolgár látnok egy, a 2004-es thaiföldihez hasonló cunamit jövendölt Ázsiában. Ahogy ígérte: „a part eltűnik és minden víz alá kerül” – áll a jövendölésben.

3. Odafentről érkező tragédia

I wish upon the stars, and there you are ✨ ⠀ —⠀ 📷 @j.diegoph⠀ —⠀ #flirtory #moment #couple #couplegoal #best #relationship #relationshipgoals #lovely #adorable #sweet #inspiration #life #want #photoshoot #photoinspiration #meteor #stars #shootingstars

Baba Vanga úgy érezte halála előtt, hogy 2020-ban tényleg becsapódik majd egy meteor a Földbe, ami Oroszország területét rombolja le leginkább.

4. Támadás biológiai fegyverrel

Röszke, 2015. augusztus 25. MTI Fotó: Ujvári Sándor (illusztráció)

A jós szerint 2020-ban Európát továbbra is fenyegeti majd a bevándorlási veszély, sőt, minden eddiginél durvább lehet a migránsáradat. Baba Vanga azt mondta, a kontinens egészét megrázza majd egy ehhez kapcsolódó támadás, melyben egy biológiai fegyver kifejlesztésének következtében óriási lesz az áldozatok száma.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?