HARCÉL

Előre látta az Iszlám Állam rémtetteit egy vak jósnő!

A bolgár származású Baba Vanga már évtizedekkel ezelőtt figyelmeztette a világot az ISIS brutális támadásaira és aggasztóan gyors terjeszkedésére. Bár a jövőbe látó asszony már húsz éve halott, korábban több fontos történelmi eseményt is előre látott, jóslatai pedig többnyire beigazolódtak.
  • Szerző: Doris

Baba Vangát sokan csak a balkáni Nostradamusként emlegetik, nem véletlenül. A Bulgáriában született vak asszony ugyanis több jelentős történelmi eseményt és katasztrófát is előre látott, jövendölései 85%-a pedig be is igazolódott.

Ezek közé tartozott a World Trade Center elleni 2001-es terrortámadás, a 2004-ben pusztító hatalmas cunami, a globális felmelegedés, vagy éppen Barack Obama elnökké választása.

A napokban pedig fény derült Vanga talán legsokkolóbb jóslatára.

A 85 éves korában elhunyt asszony ugyanis már évtizedekkel ezelőtt megmondta, milyen hatalmas pusztítást visz majd végbe az Iszlám Állam világszerte.

A Mirror értesülései szerint a bolgár jövendőmondó látta maga előtt a Szíriában 2010-ben kitört nagy muszlim háborút, és azt is megjósolta, mi lesz a vége az ISIS sorozatos merényleteinek, és aggasztóan gyors terjeszkedésének.

Az 1996-ban elhunyt Vanga jóslata szerint az előttünk álló sötét korszaknak egy Rómában 2043-ban létrejövő kalifátus(!)  vet majd véget.

A vak próféta halála előtt azzal riogatott, hogy az ISIS 2016 végére teljesen leigázza majd Európát, és az öreg kontinens kietlen pusztasággá válik.

No szép kis kilátások...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?