ÉLETMÓDI

Meglepően őszinte ez a személyiségteszt: ezt árulja el rólad...

Ez a teszt segít jobban megismerni titkos énedet.

Egyetlen kép többet elárul rólad, mint azt gondolnád. Most elkalauzolunk lelkednek abba a bugyrába, ahol megláthatod, milyen viszonyban vagy a szerelemmel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a lenti rajzot, és jegyezd meg jól, hogy mi tűnt fel rajta elsőként! Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek!

youtube

1.A gyökerek

Leginkább attól tartasz kapcsolatodban, hogy túlságosan alaposan kiismert partnered. Nagy és fontos álmod, hogy igazán mély és szoros kötelék alakuljon ki köztetek, ugyanakkor tartasz attól, hogy túlságosan sebezhetővé válsz, ha teljesen kiadod magad. Ez az ellentmondás gyakran okoz benned feszültséget, de szerencsére nem tart vissza attól, hogy átadd magad a mély érzelmeknek és meg is éld azokat.

2.Az arcok

Legjobban az aggaszt, hogy párod téged sokadik helyre sorol csak az életében. Ugyanakkor szeretnéd azt is, hogy neked ne kelljen minden, számodra fontos dolgot feláldoznod a kapcsolatodért. Ezek az érzések nem jelentik azt, hogy önző lennél. Inkább azt mutatják, hogy fontos számodra a szabadság, egyúttal viszont vágysz rá, hogy igazán fontos legyél a másik számára, ahogyan ő is az neked.

3.A fák

Tartasz a magánytól és attól, hogy sokszor vagy egyedül. Természetesen megérted, hogy partnered számára fontosak a hobbik, a munka és azok az időtöltések, melyek teljessé teszik őt, és tisztában vagy azzal, hogy egy kapcsolat nem jelenti, hogy a két ember minden egyes pillanatot együtt tölt. Mégis szorongással tölt el, hogy kevés időtök jut egymásra. Egy közös élet során ez sokszor jelent valódi problémát. De a nyílt beszélgetések és a szeretet segíteni fog megtalálni az egyensúlyt.

4.A kezek

A csalódás olykor szinte rettegéssel tölt el. Nagyon tartasz tőle, hogy összetörik a szívedet. Érthető, hiszen már átélted ezt a szörnyűséget, és erősen megviselt. Szinte már a kapcsolat első pillanatától azt várod, mikor történik valami visszafordíthatatlan, és mikor jön el a szerelem vége. Bármilyen nehéz is, próbálj meg lazítani és megélni a pillanatot! Hiszen így tudsz csak igazán adni és kapni is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?