ÉLETMÓDI

Kitörte a frász az anyukát, amikor megtudta, mit tett 6 éves lánya

Nem csodáljuk, hogy az anyuka levegő után kapkodott megdöbbenésében. Mi is alig jutottunk volna szóhoz.
  • Szerző: Ripost

Unokatestvére osztotta meg az interneten, hogy mit művelt a kislány, és elképesztő tempóban terjedt a hír. Az amerikai, 6 éves kislány ugyanis megvalósította minden kisgyerek álmát - egyúttal minden szülő egyik rémálmát.

A Kaitlin nevű csöppség boldogan és izgatottan szaladt ki, mikor csöngettek hozzájuk az ajtón, ő ugyanis már tudta azt, amit szülei akkor még nem: szokatlan csomagot fognak kézbesíteni, méghozzá kifejezetten neki. És a fotón, melyet az idősebb unokatestvér megosztott, jól is látszik, milyen extázissal fogadta a gyerek a kézbesítőt.

Hogy mi volt ebben ekkora meglepetés? Máris mutatjuk: LAPOZZ!


Kaitlin leleményesen és nem túl gátlásosan nagyjából 100 ezer forint értékben rendelt magának játékokat az internetről, természetesen a szülei internetes fiókjából, az ő tudtuk nélkül.

Így aztán a kézbesítő csak vég nélkül pakolta ki az újabb és újabb csomagokat a járdára, a kislány legnagyobb örömére.

A szülők egyébként nem voltak túlságosan szigorúak, de igazságosan jártak el. A kislány mindössze egyetlen babát tarthatott meg a megrendelésből, a játékokat viszont nem küldték vissza a cégnek, hanem úgy döntöttek, hogy egy helyi gyerekkórháznak adományozzák őket, ahol persze nagyon örültek a sok ajándéknak a bent fekvő kicsik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?