ÉLETMÓDI

Ilyet még nem láttál: ez az 52 éves nő 20-nak néz ki! - fotók és tanácsok

Ez az 52 éves nő úgy néz ki, mint egy huszonéves. Elárulta, miben rejlik a titka, így te is kipróbálhatod a módszerét.

Pamela Jacosbnak hívják azt a nőt, akinek láttán elakad a szavunk. A huszonévesnek kinéző lány ugyanis valójában 52 éves! Persze folyton kételkedő kérdésekkel találkozik és nem ritkán azzal is meggyanúsítják, hogy hazudik a korát illetően, és ezek a feltételezések a külsejét elnézve egyáltalán nem meglepőek. Csakhogy Pamelának egyébként van egy 21 éves fia is, nem beszélve a személyi igazolványáról, mely azért mégiscsak megmondja az igazat.

A jó gének egész biztosan sokat segítenek abban, hogy a saját lányának néz ki, ugyanis állítólag a családjában mindenki jó pár évet letagadhatna. Emellett pedig az egészséges táplálkozásra, a sok mozgásra és a kókuszolajra esküszik. Minden héten szaunázik, másnaponként bőrradírral hámlasztja az arcát, és soha, de soha nem hagyja el a házat anélkül, hogy fényvédő krémet használna.

A nőben egyébként kimondottan szimpatikus, hogy nem él vissza a kinézetével. Azt mondja, nem tudja elképzelni, hogy például bikiniben álljon neki lemosni a kocsit, mert hiába néz ki fiatalnak, azért mégiscsak van egy 21 éves fia, erre pedig tekintettel van. Bár gyakran nézik fia barátnőjének, ezen ők csak nevetnek, és esze ágában sincs fiatalabb fiúkkal randizni.

Amellett, hogy fia párjának nézik, egészen szórakoztató és néha bosszantó helyzetek is alakulnak a megjelenése miatt. Előfordul például, hogy diáknak hiszik és elkérik az igazolványát. De legutóbb például a nővér nem volt hajlandó elhinni egy orvosi vizsgálaton, hogy Pamela már elmúlt 50 éves. Így a vizsgálati idő nagy része azzal telt, hogy a nővérke az adatokat és orvosi papírokat ellenőrizgette.

Külseje ellenére azt mondja, hogy ő is érzi magának az öregedés jeleit. Elsősorban abban, hogy egyre fáradékonyabb, és hogy elkezdődött nála a változó kor. Ha viszont a gének mellett a titkára is kíváncsiak vagyunk (márpedig még szép, hogy azok vagyunk), akkor azt mondja, mindenkinek ajánlani tudja a kókuszolajat. Rengeteg dologra használja: főzéshez, sminklemosásra, hajpakolásnak és testápolónak is. Emellett pedig kerüli a tésztát, a pékárut, de még a gyümölcsöt is. Utóbbit a magas cukortartalma miatt. Ettől a megszorítástól eltekintve viszont azt mondja, minden más étel megengedett. 

Felállított magának egy 80/20-as szabályt. 80%-ban megfelelő ételeket fogyaszt, 20%-ban viszont megenged magának némi bűnözést is. Ebbe belefér a puding, étcsoki vagy alkohol is. Az elmondott tippek és a minőségi kozmetikumok mellett viszont az egyik legfontosabb fiatalításnak a mosolyt tartja. Nem telik el nap anélkül, hogy mosolyogna, a legfiatalosabbá pedig szerinte az teszi, hogy jól érzi magát a bőrében és elégedett azzal, amit az élettől kapott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?