EZO

Itt a tízmilliószoros teremtőnap: így érd el, amire vágytál

Megmutatjuk, hogyan hozd ki a legtöbbet belőle!
  • Szerző:

Május 26-án szerdán újabb tízmilliószoros teremtő nap lesz, ami a tibeti kultúrában különleges csodatévő napnak számít, amikor minden álom, célkitűzés, legyen az egyszerű vagy túl merész, lehetőséget kap a megvalósításra. Amire csak gondolsz, vagy amit csak teszel, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövődet. A cselekedeteid sokszoros erővel szállnak vissza rád, legyen szó negatív vagy pozitív dologról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: shutterstock

Mit is ünnepünk ma?

A tibeti buddhisták legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy Nagy Buddha napoknak nevezik. Minden évben négy különleges energiájú napot tartanak számon, amelyet a Hold járása alapján számolnak. Nem csoda, hogy idén az egyik ilyen tízmilliószoros nap május 26-ára esik, hiszen ezen a napon reggel háromnegyed kilenctől egészen majdnem délután kettőig teljes holdfogyatkozás zajlik, ami sajnos Európából nem látható, ám a Föld másik felén élők látni fogják ezt a csodálatos égi jelenséget. A Telihold a Nyilas jegyében lesz, így az Univerzum megint segítő energiákat küld a terheinktől való megszabaduláshoz. A tibetiek hite, vallása szerint ilyenkor a gondolatok, a cselekedetek ereje, hatása akár tízmilliószoros erővel megsokszorozódik.

Hogyan tudod a lehető legjobban felhasználni a tízmilliószoros teremtő nap energiáját?

Buddha

Buddha
Fotó: pixabay.com

  • Csakis pozitív gondolatokat engedj be a fejedbe ezen a napon, mert az ártó, negatív gondolatok is elsöprő erővel teremhetnek. Adj hálát és köszönetet mindenért, amit eddig az élettől kaptál

  • Bátran álmodozz, és olyanokkal vedd körbe magad, akik támogató és segítő szándékkal állnak melletted, baráti kapcsolataidat is felfrissítheted.

  • A felmerülő problémákat lazán kezeld, ne görcsölj rá a megoldásra, mert így csak plusz akadályt gördítesz magad elé.

  • Terveidet, elképzeléseidet vesd papírra, hogy energiát tudj meríteni belőle a mindennapokra.

  • Alapos és őszinte önelemzés segíthet lebontani a benned lévő gátakat, megváltoztatni a rossz szokásaidat, és kellő elhatározást ad a változtatásra.

  • Életmódváltás kezdetére remek ez a nap, hiszen a Nyilas nagyon szeret új ötleteket, új terveket kovácsolni. Egy új életszemlélet kialakítására is kedvező feltételeket kapunk ilyenkor.

  • Szánj energiát otthonod rendbetételére, a nem használt holmik szelektálására.

  • Mindennek a jó oldalát nézd, maradj kedves, mosolyogj sokat.

  • A nap végén pedig lepd meg magad olyasmivel, amire már régóta vágytál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?