EZO

Erre az öt jegyre hat a legerősebben a mai tízmilliószoros nap

Itt van ismét a tízmilliószoros nap, hatalmas energiákkal erősíti a teliholdat. Vannak, akiknek különös nagy változást hozhat az életében.

Tízmilliószoros nap, de mi is az?

A tibeti kultúrában a „nagy” Buddha napokat hívják Tízmilliószoros napoknak. Ilyenkor emlékeznek meg Shakymuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Idén ezek az időpontok az alábbi napokra esenek:

  • első holdhó 15. napja- február 27. ( telihold )
  • negyedik holdhó 15. napja – május 26.
  • hatodik holdhó 4. napja – július 14.
  • kilencedik holdhó 22.napja- október 27

Ezek a napok az évben hatalmas jelentősággel bírnak évszázadok óta. A beavatottak szerint ilyenkor a gondolatok energiájának teremtő ereje van, mely más napokhoz képest tízmilliószoros erővel bírnak. A jó a jót vonza a rossz a rosszat. Tehát nagyon figyelj oda, hogy ne a problémákra, fájdalmakra, és neheztelésekre gondolj, hanem figyelmedet a nap folyamán pozitív dolgok felé fókuszáld! Rajtad áll, mit teremtesz. A mostani nagy energiák különös erővel hatnak öt csillagjegyre. Melyek ezek?

Zodiákus

Zodiákus
Fotó: pixabay.com

Bika

Nagyon érzékeny lehetsz ezen a napon. Érdemes áldozatot hoznod, és koncentrálnod a feladatodra, önzetlenül cselekedned. Vigázz arra, hogy ez ne menjen a te rovásodra. Gondolataidat érdemes tudatosan terelgetned. Ragaszkodásaidat engedd el, de ha érzed, hogy valami jól megy, akkor annak adj teret.

Oroszlán

Foglalkozz magaddal többet, tegyél meg mindent, hogy feltöltődj! Ha nincs kedved meditálni, akkor szépítsd a környezeted, vagy kényeztesd magad, de mindenképpen kapcsolj ki a hétköznapokból ez segíthet abban, hogy ezen a napon pozitív irányba billentsd a mérleg nyelvét. Így teremthesz egy friss, új irányt az életedben.

Szűz

Figyelj napközben a kommunikációda, szavaidra. Nagy lendületet vehet az életed, ha most jól fejezed ki magad. Vizsgáld meg a gondolataidat több szemszögből, mielőtt kijelentesz valami nagyon fontosat. Nem lesz szükséged most a konfrontációra.

Nyilas

Ha ebben a csillagjegyben születtél, akkor igyekezz a feladataidat befejezni ezen a napon. Tisztázd le azt, ami esetleg a napokban feszültséget okozott. Ne genereálj most konfliktusokat. Így képes leszel új dolgokba kezdeni. A tízmilliószoros nap meghozza hatását számodra. Szuper szerencse érhet most!

Bak

Nagyon fontos, hogy kipihend magad, figyelj befelé. Már megjelentek az életedben komolyabb lehetőségek a munka és a pénz területén. Az energiák érted vannak, ha sikerül pozitívnak maradnod, a végkifejlet az elkövetkezendő napokban egészen biztos a javadat fogják szolgálni. Most a belső munkának és a pihenésnek van itt a napja. Koncentrálj erre, érezd magad jól!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?