EZO

Hatalmas energiával érkezik a telihold, jobb, ha felkészülsz rá!

Advent első vasárnapja után, hétfőn reggel teljesedik ki a hold. Milyen energiákat rejt az Ikrek jegyében álló égitest? Most megtudhatod.
címkék:

A Nyilas jegyben járó Nappal szemben lesz az Ikrek jegyében teljes a Hold. A szembenállás mindig némi feszültséget hordoz magában, de ennek ellenére meg kell találnod magadban az egyensúlyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: pexels.com

Óriási erőt ad most a telihold ahhoz, hogy elengedd a múltadat, az elmúlt hónapok nehézségeit. Itt az ideje ráhangolódni az ünnepekre. De az elengedés nagyon fontos most. Gondold végig, mi történt eddig január óta. Milyen céljaid voltak, hogyan változtak, mennyire sikerült a változásokat követned. Nem volt ez az év egyszerű senkinek. Vizsgáld meg ítélkezés nélkül, hogy hová jutottál. A nagy év végi számvetés előtt jó, ha már ezekkel az energiákkal ránézel arra, hogy hol tartasz. Ezt akár le is írhatod, így lesz még időd az ünnepek előtt a terveid befejezésére, vagy ha nagyon távol állsz ezektől, akkor válaszd az elengedés útját.

A lassulás lesz a jellemző a következő hónapra, érdemes megbékélned magaddal, a helyzeteddel és a múlttal. Rendezd a dolgokat önmagadban és a kapcsolataidban is érdemes rendet rakni. Fontos eszköz ehhez a kommunikáció, ebben az Ikrekben álló Hold kulcsszerepet vállal. Érzéseidet és gondolataidat is érdemes a helyükre rakosgatni, nem most van itt az ideje a nagy terveknek és a rohanásnak.

Elengedés, relaxálás és a meghittség felé való törekvések ideje ez. Ha bármilyen gyermekkori emléket vagy régi nagy sebet, fájdalmat hordozol még magaddal, a telihold erejével engedd el. Most van lehetőség a benned lévő gyermeket meggyógyítani. Lépj át a decemberbe tiszta lélekkel, gondolatokkal, és szeretettel. Az adventi első gyertya meggyújtásával már vasárnap este is lelassulhatsz egy kis időre, hiszen a hold a hétfő reggeli órákban lesz teljes. Az elengedést akár vasárnap is kezdheted. A lassulás segít az ilyenkor előforduló erős energiák okozta vészhelyzetek elkerülésében is. Elengedés után figyelmedet az ünnepek felé irányítsd!

címkék:
És ezeket olvastad már?