Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2017.01.30.

Te melyik órában születtél? Most kiderül, milyen ember vagy valójában!

Mindenki sorsát befolyásolja születése pillanata. Hiszen ahogy forog a Föld, a csillagok fénye más és más szögben éri bolygónkat, más és másféle hatások érvényesülnek. Ezek tükrében viszont számos következtetés vonható le, például az is megtudható, mi vár rád a jövõben!

Szerző Molnár Hédi

csillagok aktuális állása Ezért van az, hogy a születési időpont alapján számos dologra következtethetünk - például nagy pontossággal megmondható, melyek a legjellemzőbb tulajdonságaink. 

Nézd meg, mi minden következik abból, hogy hány órakor születtél!

00.00-02.00

Ha éjfélkor vagy azt az követő órákban születtél, akkor nagyon kíváncsi természeted van.  Szeretsz mindennek utánajárni, tudni akarod a választ a miértekre. Soha semmit nem hagysz annyiban. Felkutatod, kinyomozod, ami érdekel. Kicsit nyugtalan személyiség vagy, hatalmas tudásvággyal.

02.00-04.00

Kitartó személyiség jellemez, ha kora hajnalban születtél.  Sokat és keményen megdolgozol mindenért, de el is éred a célod. Soha, semmi nem rettent vissza, ha kell, kézzel elhordod akár a hegyeket is. Sokszor tűnsz makacsnak, de emögött igen erős és megbízható személyiség húzódik.

04.00-06.00

Igazi vezető alkat vagy, ha ezekben az órákban születtél. Akkor érzed jól magad, ha elöl mész, és viszed a zászlót. Nyitott vagy a világ dolgaira és érdeklődsz minden iránt. Persze akadnak irigyeid, szerencsére téged nem nagyon izgat az ellenlábasok véleménye, szuperül érzed magad a bőrödben.

06.00-08.00

A reggeli születésű emberekre, nem meglepő módon, az álmodozás jellemző. Szeretsz álomvilágban élni, nem szívesen veszel tudomást a mindennapok valóságáról. Ez persze olykor bonyodalmakat hoz az életedbe, de azért valahogy mindig sikeresen kikeveredsz a szorult helyzetekből. Lelkivilágod különleges és érzékeny, amit csak kevesen ismerhetnek meg.

08.00-10.00

Ha ezekben az órákban születtél, minden bizonnyal jószívű vagy, aki bárkinek, bármikor segít. Önzetlenséged nem ismer határt, sokszor a magad érdekeit is hátrébb sorolod. Sajnos sokan ki is használnak, de ez téged nem érdekel, szívesen, feltétel nélkül nyújtod a kezed annak, aki rászorul.

10.00-12.00

Sikerorientált személyiséggé válhatsz, ha a délelőtti idősávban láttad meg a napvilágot. Sokan karrieristának gondolnak, és bírálóidnak néha igazuk is van, hiszen előfordul, hogy csak azokban a dolgokban veszel részt, amelyek sikert hoznak számodra. Sajnos nem mindig figyelsz oda másokra, gyakran saját érdekeid vezérelnek, ezért nem kizárt, hogy egyedüllét jellemez.

12.00-14.00

A dél utáni születésű embereket vonzzák a kalandok. Imádod a természetet, és soha nem hagynál ki egyetlen alkalmat sem, amitől megemelkedik az adrenalinszinted. Nincs olyan furcsa, vagy szokatlan dolog, ami visszatartana attól, hogy belevágj abba, amit elhatároztál. Környezetedben gyakran keltesz megrökönyödést, és néha értetlenül állnak a dolgaid előtt.

14.00-16.00

Aki a kora délutáni órákban született, nem ijed meg a nehézségektől. Te is bárhol, bármikor feltalálod magad, és könnyen megoldod a problémákat. Ezt a tulajdonságodat nagyon szereti a környezted, barátaid és kollégáid is tudják, hogy nincs az a váratlan helyzet, ami gondot jelentene neked. Ráadásul másoknak is gyakran segítesz.

16.00-18.00
Egy igazi jótét lélek vagy, aki a saját érdekeit mindig hátrébb helyezi. Mindig azon ügyködsz, hogy másoknak segíts, sokszor a saját érdekeid kárára. Nem hoz zavarba, ha forrósodik a helyzet, kíváncsian állsz a viták elébe.  És amikor eljön a pillanat, mindenkit igyekszel kibékíteni másokkal. A jókedv nálad alap, és törekszel arra, hogy másoknak is az legyen.

18.00-20.00
Karakteres, erős jellemed sokszor okoz kellemetlenséget számodra. A körülötted élők gyakran tartanak makacsnak, és nem veszik észre, hogy mások érdekében tevékenykedsz. Időnként az igazság bajnokának is tartanak, de egy biztos, lehet rád számítani, még soha, senkit nem hagytál cserben.

20.00-22.00
Aki az esti órákban született, szeret kitűnni a tömegből. Te is mindent megteszel, hogy központi szerepet kapj bárhol, bármikor. Neked soha nem elég a második hely, vagy egy mellékszerep. Sokszor vagy csalódott, ha más kapja meg a "főszerepet". Vigyázz, ne légy bosszúálló!

22.00-24.00
Az éjfél előtt születettek töprengő típusúak. Fogadjunk, hogy te is gyakran merülsz el saját álomvilágodban és merengsz el a világ dolgain. De vigyázz, mert néha túlságosan is elrugaszkodsz a valóságtól, értelmetlen álmokat kergetsz, s ez megnehezíti a mindennapjaidat. Jó, ha tudod, hogy környezeted egyáltalán nem díjazza ezt a  furcsa szokást. Szállj le a talajra, légy reális, könnyebb lesz az életed!

Szerző Molnár Hédi

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb hír érkezett az éjjel kórházba szállított magyar színésznőről

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

mindmegette.hu

Így ismerheted fel a hamis parfümöt és ruhát – mutatjuk, mire figyelj!

magyarnemzet.hu

Megtiltották a német gyerekeknek, hogy vizet igyanak az osztályban a ramadán idején

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

magyarnemzet.hu

Újabb hatalmas nemzetközi siker a magyar világzene világában

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. március 18-24.: Kezdődik az asztrológiai újév

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Rúzsa Magdi és hármasikrei így ünnepeltek Március 15-én - Fotó

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„A házimunkáért kapott zsebpénzemet spóroltam össze” – Még csak 8 éves, de már megvette élete első házát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

Nem tudsz aludni? Segít a hold-légzés, te is kipróbálhatod

EZO

Hamarosan jegyet vált a Mars, ezeknek a jegyeknek nagy örömöt tartogat

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

EZO

Felfedték a titkot, ezt jelentik valójában a rémálmok

EZO

Különleges őrangyal vigyáz rád szerdáig: most eljöhet a várva várt megújulás

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a 3 csillagjegy képtelen megbocsájtani

EZO

Közel a szakítás, 3 csillagjegy még ma kiborul!