EZO

Te hogyan írod az "a" betűt? Elképesztő titkokat árul el rólad

Egyetlen betû, mégis rengeteg meglepetést tartogat, ha meglátod, mit mond a személyiségedről.
  • Szerző: Ripost

A kézírásod sokkal többet árul el rólad, mint gondolnád. Alapvető személyiségjegyeidet is feltárja, de azt is, hogy milyen az aktuális lelkiállapotod.

Mielőtt tovább folytatnád az olvasást, először is ragadj meg egy ceruzát vagy tollat, vegyél elő hozzá egy papír, és írd le a következő mondatot:

"Almát szedni indultak, de elfáradtak, és hamar haza is mentek."

Ha ezzel készen vagy, akkor arra is készen állsz, hogy tovább folytasd a folytatást és a szembesülést azzal, vajon milyen titkokat tudsz meg önmagadról.

Nincs tennivalód, mint hogy LAPOZZ!


Az "a" betű éned egyik legbelsőbb szegletét, valódi érdeklődésedet és a világgal való kapcsolatodat mutatja meg. Feltárja ezen kívül ezt is, hogy milyen az önértékelésed.

1. Ezt árulja el a formája

Felül döntött: Határozott vagy és elszánt. Megvéded a saját álláspontodat, és képes vagy türelmesen elmagyarázni is azt. Figyelj rá, hogy ne tűnjön elszántságod támadónak.

Alul döntött: Érzékeny, egyúttal makacs ember is vagy. Próbálod magad védeni az esetleges támadások ellen, néha viszont megesik, hogy emiatt kommunikációs nehézségekbe ütközöl.

Középen megdőlő: Kedves, érzékeny, rosszindulatoktól mentes ember vagy. Leleményes vagy, kreatív és nyitott. Hajlamos vagy viszont alárendelni magad, és erre érdemes vigyáznod.

Tökéletesen kerek: Megfontolt és átgondolt vagy. Néha vívódsz, olykor lassan reagálsz helyzetekre, fontosak számodra a szabályok.

Körkörös: Érzékeny vagy, véded az érzelmeidet, ugyanakkor fontos, hogy kicsit jobban meglásd a körülötted lévők világát és érzelmeit is, mert hajlamos vagy arra, hogy túlzottan központba helyezd magad, ez pedig könnyen csaphat át nárcizmusba, egocentrikusságba.

És hogy mit árul el még rólad ez a betű? Máris mutatjuk! LAPOZZ!


2. Ezt árulja el, hogy hol zárul össze

Felül, jobbra zárul: Óvatos, befelé forduló alkat vagy. Sok titkot őrzöl, próbálod irányítás alatt tartani az érzéseidet. Hajlamos vagy a bizalmatlanságra, ez visszavethet másokat is abban, hogy bátran közeledjenek hozzád.

Balra zárul: Félénk vagy, olykor gátlásos, és gyakran bizalmatlan. Érdeklődő a természeted, de erősen kötődsz a múltadhoz, és ez néha akadályoz abban, hogy előrefelé tudj tekinteni.

Alul, középen zárul: Gyors vagy, dinamikus, tele vagy tervekkel. A kitűzött célokat általában meg is valósítod. Néha kicsit lassíts, és próbálj meg harmóniát és nyugalmat is találni.

Kicsi kör képez hurkot benne: Fejlett a diplomáciai érzéked, jó képességed van az üzlethez, intelligens vagy, felismered az előnyös helyzeteket. Diszkrét vagy, de néha már-már bizalmatlan. Igyekszel védeni magad, ami érthető, csak figyelj, ne ess túlzásokba.

Dupla csavarral/körrel kötődik a többi betűhöz: Fontos számodra az elismerés, nagyon szeretnéd, ha szeretnének. Egyes részeidet inkább elrejted a biztonság kedvéért, és emiatt olykor passzívvá válhatsz.

Duplán zárul: Diplomatikus vagy és óvatos. Jelenlegi állapotodban azonban hajlamos vagy arra, hogy elferdítsd az igazságot, és a túlzott óvatosság miatt önmagadat helyezd a középpontba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?