EZO

A skorpió a legmegátalkodottabb csillagjegy, most megtudhatod, mire számíthatsz

Még maguk a skorpió csillagjegy szülöttei is elismerik, hogy nehéz emberek. Az biztos, hogy ha a negatív tulajdonságaik kerülnek felszínre, nem könnyű velük...
címkék:
  • Szerző:

Birtoklóak, szenvedélyesek, mindig féltékenyek, legalábbis ez az előítélet él mindenkiben a skorpió csillagjegy szülöttei iránt. Természetesen nem csupán a csillagjegy határozza meg, milyen személyiségű egy ember, de sokan elismerik, hogy vannak olyan negatív vonások, melyek erősebbek a skorpió csillagjegy alatt született emberekben. Minden csillagjegynek vannak pozitív és negatív, általános tulajdonságai, és teljesen eltérő, hogy az élet kiből melyiket hozza ki. Aki volt már negatív skorpió társaságában, pontosan tudja, hogy az élet minden területén ki tudja akasztani a környezetében lévőket. Lássuk, miért, és mivel!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ha a rossz tulajdonságaik kerülnek felszínre, a skorpió csillagjegy szülöttei pokollá teszik a környezetük életét (Fotó: pixabay.com)

Kihasználják a barátaikat

via GIPHY

Sokszor nem a mély és őszinte emberi kapcsolatok miatt tartanak barátokat, hanem azért, hogy társasági életet élhessenek. Színlelni viszont nagyon jól tudnak, így kiváló barátoknak tűnnek – egészen addig, míg nem kell lemondaniuk valamiről a másik javára, vagy amikor már a barátok nem szolgálják az érdekeiket. Sokszor hónapokig nem néznek egy-egy barátjuk felé, de ha unatkozni kezdenek, bárkit szívfájdalom nélkül elővesznek, hogy szórakoztassa őket.

Kínozza a kollégákat a munkában

via GIPHY

Magasabb beosztású vezetők között kevés a skorpió, hiszen legtöbbször e csillagjegy szülöttei alkalmatlanok felelősségteljes pozíció betöltésére: könnyen elunják a munkát, következetlenek, és a kollégák se szeretik őket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne vágynának a hatalomra, sőt! Általában középvezetői állásig eljutnak, ahol aztán pokollá teszik a beosztottaik életét. Úgy gondolják, pótolhatatlanok a munkahelyükön, és náluk jobban senki nem képes megoldani a feladatokat; ezért hatalmas a csalódásuk, amikor kirúgják őket.

Csak a szex a fontos a párkapcsolatban

via GIPHY

Hajlamosak azt hinni, hogy valóságos szexistenek, és mindenféle bizarr és meghökkentő szexfantáziáik vannak, amiket meg is osztanak a partnerükkel. Nem feltétlen azért, mert odáig vannak az adott szexmódszerért, hanem azért, hogy megmutatssák a párjuknak, hogy mennyire bevállalósak. Magát a szexet sokkal jobban szeretik, mint a párjukat, így sokszor csapnivalóak az ágyban, hiszen a saját gyönyörükre jobban figyelnek, mint a másikéra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?