Létrehozva: 2021.08.07.

Ennél a 3 csillagjegynél robbanásszerű változás jön a szerelemben

Robbanhat a feszültség, erős energiával tarolhat: ennek a három csillagjegynek beleszól a kapcsolataiba. Fordul a kocka, de így lesz mindenkinek a legjobb!

Érezhetővé vált a napokban, hogy a bolygók igen rendesen megmozdultak. Viharos napokat élhettek át egyes csillagjegyek szülöttei. Az augusztusi energiák nem tétlenkednek. Ha nem lépted meg tudatosan, amit kellett, akkor most a helyedre pofoznak. Nem kell megijedni! Most is téged szolgál ez a folyamat. Bár a túlfeszítettség igazi robbanásokat hoz létre emberi kapcsolataidban, de a romok eltakarítása után tiszta alapokkal kezdődhet az újjáépítés. Nem kell rögtön azt gondolni, hogy most véglegesen lezárulnak kapcsolatok, vagy kiírodnak az életedből emberek. A változás elkerülhetetlen. Rövid idő alatt rengeteg dolog történik. Kiknek hoz az augusztus robbanó energiákat? Ez a három csillagjegy tuti benne van a folyamatban.

Robbanó energiák
Fotó: pixabay.com

Bika

Hirtelen irányváltást érezhetsz a kapcsolataidban. Lehet a munkahelyeden be vagy ragadva, nem kapod meg a kellő elismerést, így hirtelen hozhatsz meg döntéseket, melyek előre vihetnek. Az Uránusz és a Hold is az egyes házban van, így olyan érzelmek kerülhetnek felszínre belőled, melyekkel megkérdőjelezed, hogy akivé váltál, az biztos, hogy te vagy? Családodban egy titok kerülhet napvilágra, ez kavarhatja meg a világodat. Ha megteszed a kellő irányváltást, rájössz, hogy ennek itt volt az ideje. Káoszosnak tűnnek a napok, de minden megoldódik, csak ne menj szembe az árral, és engedd be a változást a napjaidba.

Oroszlán

Nyomást és korlátozást élhettél meg az elmúlt időszakban. Kapcsolataid visszatartottak, nem pedig emeltek. A Nap és a Merkúr az egyes házban van, így előtérbe kerül valódi természeted, és célod. Ennek érdekében szinte kitörsz azokból a helyzetekből, ahol egyes kapcsolatok behatárolnak. Legyen az munka, barátság, család, vagy szerelem. Senkinek nincs most létjogosultsága megakadályozni téged abban, hogy önmagad lehess! Szabadulj meg mindentől, ami a karriered emelkedését hátráltatta! Lehet rájössz, hogy az a pálya, amin vagy nem egyezik azzal, amit magadnak választottál. Az is lehet, hogy a kapcsolatod gátol a növekedésben. Ne feledd, bátran lépj, mert ez nem azt jelenti, hogy minden kapcsolatod megszűnik, de azt biztosan, hogy egy teljes átalakuláson megy majd át! Új szintre emelkedhet, ami eddig visszatartott, hogy támogassa utadat.

Vízöntő

Mivel a Szaturnusz az első házban van, így nagy figyelmet kap az önképzavar. Felmerülhet benned a kérdés, hogy nem vagy jó úgy, ahogy vagy. Az Uránusz és a Hold a negyedik házban van, ezek az energiák felboríthatják a családi békét, és megingathatják az alapokat. A Merkúr sem tétlenkedik, így kapcsolataidon belül heves és hirtelen kitörő kommunikációkat hozhat. Ebből még dühkitörés is lehet. A Szaturnusz felszólít majd, hogy szelídítsd meg magad, és bölcsen használd a szavaidat. Fontos az önkifejezés, mert meg kell találni benne az egyensúlyt, érvényre kell juttatni a hangodat, de nem szabad, hogy a szavaid hosszútávú károkat okozzanak a kapcsolataidban. Védd meg magad és szeretteidet a saját hangod és szavad erejétől!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza Lengyelország atomfenyegetésére

origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

borsonline.hu

"Félünk" – Aggasztó jeleket vettek észre Lajos hercegen, egyre jobban hasonlít Harryre?

vg.hu

Hatalmas bajban Ukrajna, az oroszok még az amerikai fegyverek érkezte előtt áttörhetnek

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

EZO

Mindig ugyanaz jelenik meg álmodban? Így üzen a tudatalattid!