EZO

Megérkezett az októberi szerelmi horoszkópod, nem várt fordulat jön

Mérleg jegyébe lépett a Nap és ebben a szezonban bizony a többi bolygó sem tétlenkedig, lesz némi feszültség, de akad harmónia is. Mit hoz ez az időszak neked? Most megtudhatod.

Szeptember 22 és október 23 között a Nap a Mérleg jegyében áll. Érdekes események történnek az égbolton a Mérleg havában. A Vénusz a szerelem bolygója október 7-ig szembenállásban lesz az Uránusszal, ami váratlan változásokat hozhat a párkapcsolatokban. Ez lehet fájdalmas is, de leginkább színessé teheti a szerelmi életet és a fűszeretheti, emelheti azt. A Vénusz október 7-én a Nyilas jegyébe lép, ez visszahozhatja, felidézheti a régi szerlemeket a múltból. De mi lesz a folytatás? Íme a szerelmi horoszkóp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123 RF

Kos

Félreértések és kudarcok valamint feszültségek is lehetnek a kapcsolatodban, de ezen könnyen túlléphetsz. A bolygók támogatása mellett ráébredhetsz, mennyire fontos és valós az, ami most történik veled a szerelemben. Ha szingli vagy, akkor ameddig a Vénusz a Skórpióban áll nagyon erős szexuális kisugárzást biztosít, így ne csodálkozz, ha rengetegen kopogtatnak az ajtódon. Tiéd a választás!

Bika

Ha kapcsolatban élsz, ne csodálkozz, ha megkérdőjelezed azt, valóban az igazival éled-e éppen az életed. A feszültség a munkád és az anyagiak miatt lehet közetetek. A változások ideje ez. Te sem vagy ugyanaz az ember, mint régen. Most kiderül, hogy visszataláltok egymáshoz vagy eltávolodtok egymástól végleg. A szezon második felében visszatalálhattok a harmóniához, ha sikerül feloldani a feszültséget. Ha egyedülálló vagy, rád találhat a szerelem.

Ikrek

Összpontosíts a kreativitásra, ami nagyon sok örömet hozhat most neked. A Vénusz a Skorpióban beteljesülést hozhat a szerelemben akár párkapcsolatban élsz, akár egyedül. Mérleg havában feljöhetnek régi kapcsolati mintáid, melyek arra ösznönöznek, hogy átformáld a benned lévő érzelmeket. Nagy fejlődési lehetőség ez. Adj esélyt a szerelemnek egy teljesen más szinten. Megéri kitartani a kapcsolatodban, szingliként pedig bátran kalandozhatsz.

Rák

Segít a szerelmi horoszkóp abban, hogy most összpontosíts a családra. Fontos számodra a stabilitás. Mélyebb beszélgetésekre lesz alkalmad, nyisd ki a szíved és adj a partnerednek nagyobb bizalmat. Engedd meg magadnak, hogy sebezhető legyél, kockáztass és a párod megajándékoz ezért a szeretetével. Egyedülállóként október közepétől lesz alkalmad ismerkedni.

Oroszlán

Kitágul a világod, másképpen látod a szerelmet. Bár a múlt szerelmei néha kísérthetnek, visszanyúlhatsz gondolataidba hozzájuk, de engedd el a régi sémákat, érzéseket. Ha elég szilárd a kapcsolatod ezt szinte meg sem érzi a párod. A nyitottság, érdeklődés inkább a szerelmedet támogatja, hiszen rengeteg kreativitást hoz a kapcsolatotokba. Légy vidám és bohóckodj bátran, hiszen ez a kötelék szinte szétválaszthatatlan. Ha egyedül élsz, segít az önismeret, csak tudd, hogy kire vágysz, milyen kapcsolatra. Ideje a boldogságnak az életedben.

Szűz

Váratlan változás érkezik a szerelmi életedbe. Olyan energia ez, aminek nem nagyon tudsz ellenállni. Talán nem is kell? Ezt a helyzetet mindenképpen tisztázd le magadban, nem vagy hűtlen típus, dötsd el merre van az utad. Hallgass a szívedre, és engedd, hogy egy kaland magával repítsen. Szingliként azonban érdemes várni az igaz szerelemre, neked nincs szükséged arra, hogy sebet ejtsenek a szíveden.

Mérleg

Mintha nem járna az eszedbe a szerelem, sőt igazából függetlenedésre vágysz. A pénzügyek foglalnak le a hónapban. Átmeneti időszak ez, hiszel abban, hogy az élet maga a szerelem, de közben tisztában vagy azzal, hogy társsal persze teljesen más. Érdemes a pároddal elbeszélgetni és tiszta lappal folytatni. Ha egyedül vagy, akkor is jobb tudomásul venni, hogy szép az élet kettecskén. Az energiák segítenek neked, bárki bekerülhet a hálódba.

Skorpió

A Vénusz a Skorpióban lesz, így eljött a te időd! Akár párkapcsolatban vagy, akár szingliként éledet a mindennapjaidat. Ha nem találtad meg még az igazit, ez az időszak téged támogat. Párkapcsolatban pedig boldog idők ezek, harmónia, romantika van a levegőben. Élvezd ki ezt a szenvedélyes időszakot, engedd meg, hogy a felszínre törjenek az érzelmeid.

Nyilas

Új ismeretségekre tehetsz szert, álmaid valóra válhatnak. De semmi nem zavarja meg az otthon melegét. Készülj fel arra, hogy egyes terveid nem jönnek létre, a Merkúr retrográd hatása miatt. Ha egyedül élsz, akkor most még várnod kell arra, hogy megismerkedj valakivel. Hiába vonzod a másik nemet, év végén érkezhet meg csak az igazán fontos szerelem.

Bak

Élénk, szenvedélyes energiák lépnek az életedbe ebben az időszakban. Párod imádni fogja a tőled nem igazán megszokott szexuális túlfűtöttséged. Engedd bele magad és lepd meg a szerelmedet. Még egy szuper szexi új fehérneműt is vehetsz! Ki ne hagyd! Szingliként sorsszerű találkozásra lesz lehetőséged. Igazi mély érzéseket hozhat fel benned ez a kapcsolat. Vigyázz a félreértésekkel, ezek azért ott vannak valahol a levegőben!

Vízöntő

Ebben az időszakban bővül a látoköröd, kilátásban van egy nagyobb utazás is, ez mind nagyon hasznos lesz az életedben. Párkapcsolatban semmi okod panaszra, kiteljesedésben vagytok, felejtsd el a vitákat és a feszültségeket, ezek már elmúltak. Ha egyedül élsz, akkor nagy segítségedre lesz a kitágult látóköröd, tanulj valami újat, hiszen imádsz tanulni. Az is előfordulhat, hogy ennek kapcsán lép be valaki az életedbe, aki romantikát, szerelmet hozhat neked.

Halak

Szerelmeddel nagyon izgalmas napokat élhettek meg, harmóniában vagytok, de pezseg körülöttetek az élet. Nagyon jó hír ez, hiszen elég volt a konfliktusokból idén. A bolygók mellettetek állnak most. Szingliként pedig megfizetted az árát a múltnak. Vége a nagy csalódás időszakának. Merj bátran megnyílni, vedd észre, aki most érkezik ő igazán a társad lehet. Szíved vezéreljen, ne hallgass senkire!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?