EZO

Belépett a Vénusz a Mérleg jegyébe: szerelmet hoz ennek a 3 csillagjegynek

A Vénusz a Mérleg jegyében igazi randi guru. Nyitottá válhatsz a szépre, harmóniára, és betoppanhat a szerelem az életedbe. Kiknek hozza el ez a csillagállás a romantikát?

Az elmúlt hetek nehézségei, káosza után, ismét elérkezik az életörömök időszaka. Nem csoda, ha te is kiéheztél egy kis lágy harmóniára. Romantikus energia van a levegőben! Ez most szinte mindenkire igaz lesz, végre kapsz te is egy kis friss levegőt. Engedd el az elmúlt hetek feszülő, vibráló érzéseit. Itt az ideje a táncnak, a szórakozásnak, egy kis flörtnek. Nyitottabbá válsz a szépre, megtalálod a külső-belső harmóniát. A szerelem terén is alakulnak a dolgok, ha egyedül vagy, akkor most könnyebben teremtesz kapcsolatot. Vedd észre, ha függőségből kapcsolódsz, nem pedig igazán szívből. Engedd meg magadnak a harmónikus szerelmet. Ennek a három csillagjegynek lesz a legnagyobb szerencséje augusztus közepétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

szerelem

Romantika
Fotó: pexels.com

Bika

Te vagy most a szerelem nyertese! A Vénusz azt jelzi, hogy nagy egymásra találásról lehet szó. Vedd észre, és ne gondolkodj! A túl sok agyalás lehet az egyetlen akadály, ezt a hibát ne kövesd el! Egyszerűen élvezd az érkező szerelemet. Kreatív programok, romantikus esték kezdete ez az időszak. Párkapcsolatban is csodás napokat tölthetsz a pároddal. A lágy, harmónikus energiák rád is nagy hatással lesznek. Elég volt az elmúlt időszak pörgéséből. Itt az ideje az összebújásnak!

Mérleg

Az elmúlt hetekben neked is lehetett némi zavarodottság az életedben. De az augusztus 16-i Mérlegbe lépő Vénusz, hazaérkezik a jegyedbe. Egyedülállóként végre igazi kellemes randi vár rád, és most bármi megtörténhet! Augusztus második felében könnyen kötsz ismeretséget, és hamar felismered, ki az, akit neked szánt a sors. Párkapcsolatod is magasabb szintre léphet. Még a leánykérés és a családalapítás is terítékre kerülhet. Boldog időszak ez neked, engedd el az apró feszültségeket, megérdemled.

Halak

Mesébe illő szerelmet hoz neked a Vénusz a Mérlegben. A randi guru keményen dolgozik azon, hogy a napokban rádtaláljon a szerelem. Odaadóvá válsz az első piallanattól kezdve. Elvarázsol, elrepít az élet a romantika hullámain, engedd bele magad és élvezd! Nem minden időszak ilyen az életedben. Élvezd ki! Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor ismét visszaidéződnek a múlt szerelmes pillanatai. Kreatívan lopja vissza magát szívedbe a párod. Nem lesz alkalmad panaszra, meglátod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?