EZO

Melyik utcán sétálnál? A választásod elárulja a jövőd...

Válassz ki egyetlen képet, és lásd meg, mit tartogat számodra a holnap.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen képet kell kiválasztanod csak, ez a döntés mégis rengeteg dolgot elárul rólad. Elárulja, hogy ki vagy, merre tartasz, milyen a személyiséged, és milyen sors várhat rád. Nézd meg alaposan a fotókat, és válaszd ki azt az utcát, amelyiken most szívesen sétálgatnál... Hallgass a szívedre!

Mutatjuk a fotók értelmezését is! LAPOZZ!


1. Romantikus felfedező

Személyiséged rendkívül összetett. Egyszerre él benned a kíváncsiság és a a felfedezés iránti vágy - ugyanakkor a meghittségre és a biztonságra is törekszel. Romantikus, érzékeny alkat vagy. Az esti fények, a macskaköves utca és a házak hangulata is mind arra utal, hogy nagy benned az intimitás iránti vágy. Olyan ember vagy, aki tud és képes is adni. A sok szeretet, mely benned van, igazi kincs azok számára, akiknek jut belőle. A távolban ugyanakkor felsejlik a képen egy domb is, ami azt mutatja, hogy a meghittség nem jelent számodra beszűkültséget. Nyitott vagy és kíváncsi. Készen állsz akár új lehetőségekre is.

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


2. Kreatív és életvidám

Ezen a fotón ugyan látszólag nincsen élet, hiszen sem embereket, sem állatokat nem látunk. Mégis elmondható, hogy ha erre esett a választásod, akkor te élvezed és szereted az életet. Nézd csak meg jól a környéket, melyet a kép mutat: tele van élettel, színekkel és vibrálással. Minden ablak és ajtó mögött vélhetően valami izgalmas és mozgalmas jelenet zajlik, a hosszú utca pedig a távolba, szinte végtelenbe mutat. Soha nem adod fel, soha nem veszíted el gyermeki ösztönösséged és vibrálásod. Tele vagy ötlettel, és nem félsz megvalósítani az álmaidat.

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


3. Õszinte és érzékeny

Szereted a meghitt és biztonságot nyújtó környezetet. Tudat alatt fontos volt számodra, hogy olyan képet válassz, amely embereket is ábrázol, amely kellően tágas tér ahhoz, hogy jól elférj az utcán, mégis elég biztonságot nyújtó a közeg. Érzékeny ember vagy. Olykor kiszolgáltatottnak is érzed magad emiatt, hiszen értek már csalódások, és törték már össze a szívedet is. Mégis hiszel az őszinteségben és a boldogságban. Jól teszed! Ne veszítsd szem elől az álmaidat! Megvan benned a képesség arra, hogy megvalósítsd őket!

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


4. Magányos farkas

Akár alapszemélyiségedből, akár mostani lelkiállapotodból fakad, az biztos, hogy most magányra és egyedüllétre vágysz. Nem vagy kíváncsi rá, hogy mi zajlik mások ablaka mögött, nincs benned vágy arra, hogy embereket láss, mások gondjaival foglalkozz. Magadban szeretnél lenni, és nem azért, mert önző, hanem mert elemző alkat vagy. Most pedig főképp szükséged van rá, hogy rendet tegyél a gondolataidban és érzéseidben.

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


5. Örökmozgó és nyughatatlan

Vibrálsz. Szinte kicsattansz az élettől. Minden pillanatban szeretnél valamilyen új ingert, élénk és inspiráló élményekre vágysz. Energiád és lendületed is irigylésre méltó. Érdemes viszont elgondolkoznod, hogy vajon nem menekülsz-e valami elől. Olykor fontos, hogy egyedül is legyél, hogy engedd meg elmédnek a csöndet. Élvezd mások társasága mellett önmagadét is! De emellett ne felejtsd, hogy ez a pezsgés, mely belőle árad, nagyon is értékes és becsülendő, nem véletlenül vagy fontos olyan sokak számára.

Mutatjuk a következő fotó jelentését is! LAPOZZ!


6. Álmodozó és optimista

A lelked kivételesen tiszta. Jóra törekszel és többnyire jót is teszel másokkal és önmagaddal is. Ha valakinek mégis ártasz, az leginkább talán önmagad vagy, de csupán azért, hogy másokat védj. Igazi ritkaság az az empátia és segítőkészség, mely belőled fakad. Ez persze gyakran sérüléssel járhat, mások akár vissza is élhetnek vele. De ne hagyd magad elbizonytalanítani! Olyan értéket képviselsz, mely igazi és valódi! A macskakövek talán néha bukkanókat jelentenek. A szűk utca olykor a biztonság, máskor a visszaélés jelképe lehet. De a látóhatáron most is és mindig ott van a végtelen kékség, a napfény, a virágok - büszke lehetsz magadra, amiért az értéket és a szépséget meglátod minden helyzetben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?