EZO

Melyik hónapban születtél? Így irányítsd az életed!

Ismerd meg az életutad és légy tisztában saját magaddal. Így könnyebben tudod irányítani az életed!

JANUÁR

Nagyon okos ember vagy, aki megértő másokkal, de nem hagyja magát. Sokszor makacsságod okozza a veszted, mert nehezen engedsz. Jó vezető lehetsz, ha sikerül magad olyan emberekkel körülvenni, akik elfogadnak vezérüknek. Ez a családodra is érvényes, sokszor vagy otthon is "főnök", te döntesz a nagyobb horderejű kérdésekben, amit mindenki elfogad. A szerelmi életedben egyedül a féltékenység a legnagyobb gond, ha képes vagy ezt leküzdeni, akkor minden szuper lesz.

FEBRUÁR

Kedves vagy és finom lelkű. Bátorságod nem ismer határt, sokszor állsz ki másokért, ha neked ez később pozitív dolgot eredményez. Nagy benned a szereplési vágy, ezért érdemes olyan munkahelyet választanod, ahol ezt ki tudod használni. Az érzéseidet jól tudod titkolni, ezért gyakran kerülsz olyan helyzetbe, hogy mások azt érzik, felületes vagy velük. Nehezen kötődsz másokhoz, ezért kevés igaz barátod van, de annál több a felületes kapcsolatod.

MÁRCIUS

Érzelmes ember vagy. Sajnos sokszor inkább a szégyenlősséged dominál, amitől visszahúzódó leszel. Sokszor érzed magad hátrányban, amitől könnyen dühös leszel és ennek gyakran hangot is adsz. Sok emberrel veteted magad körül és élvezed, ha te vagy a középpontban. Kapcsolataidban nehezen alkalmazkodsz, de ha megtalálod a számodra mindenben tökéletest, akkor bármire hajlandó vagy. Sokszor döntesz váratlanul, amit nehezen visel a közvetlen környezeted.

ÁPRILIS

 

Nagyvonalú vagy és kezdeményező. Izgalmas személyiséged sokszor túlzásokra kényszerít és ilyenkor szeretnéd meghódítani a világot. Sokszor viselkedsz meggondolatlanul, ilyenkor nem törődsz másokkal, gyakran érzed, hogy mások megharagszanak rád. Nem vagy túlságosan hűséges, sem az elveidhez, sem a partneredhez. Viszont akibe beleszeretsz, ahhoz feltétel nélkül ragaszkodsz és nem vágysz kalandokra.

MÁJUS

 

Erős személyiséged igazán megbízható embert takar. A lendületed sokakat magával ragad, de néha nagyon makacs vagy és ez nem válik előnyödre. A folyamatos aggodalmaskodás mindig újabb és újabb akadályokat gördít az életedbe, de reális gondolkodásmódod átsegít ezeken. A munkádban tudják, hogy két lábon állsz a földön és számítanak is ezért rád. Kapcsolataidban zárkózott vagy, de akit közel engedsz magadhoz, azt nehezen engeded ki az ölelésedből.

JÚNIUS

 

Közvetlen, kedves ember vagy, aki nagyon szereti a humort. Sajnos gyakran elkésel és ezt mások nem nagyon kedvelik benned, önzőnek tartanak. Sokan azt hiszik, hogy kiismernek, pedig nem látják a belső értékeid. Nehezen döntesz, és ha eléred a célod, már nem is érdekel a siker. Nem könnyen leszel szerelmes, de akibe beleszeretsz, azért bármit megteszel, ami akár a féltékenységig fajul. Ezt nehezen viseli a partnered és gyakran veszekedésbe torkollik az együttlétetek.

 

JÚLIUS

Hallagatag és visszahúzódó ember vagy, aki jól tűri a monotonitást, ha kell. Toleráns vagy másokkal szemben, de néha jelentéktelen dolgokon képes vagy felidegesíteni magad. Lojalitásod hozzásegít, hogy egyre nagyobb sikereket érj el. Amikor megtalálod az igazit, az érzelmeid jelezni fogják, annak ellenére, hogy nehezen barátkozol. Kevés barátod van, de azokban feltétel nélkül megbízol.

 

AUGUSZTUS

Érzelmes és barátságos személyiség vagy, de gyakran a féltékenységed és az önzőséged miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe. Amit hosszútávon kitűzöl magad elé, azt el is éred, a versengés a véredben van. Nehezen tudod kimutatni az érzéseidet, ezért gyakran tűnsz magányosnak. Vágysz a szerelemre, de érzések nélkül nem fog megtalálni az igazi. Viszont ha már párkapcsolatban élsz, nagyon szereted társadat és mindent megteszel érte.

SZEPTEMBER

Megnyugtató személyiség vagy, akit sokan kedvelnek. A társaságban szeretnek téged, annak ellenére, hogy nagyon kritikus személy vagy. Az örökös elégedetlenséged mindig újabb és újabb cél elérésére hajt. Kritikus szellemed és uralkodásvágyad sokszor megnehezíti a kapcsolataidat. Céltudatos vagy, tudod, mit akarsz és ezért mindent meg is teszel. Mindenkit szeretnél meghódítani, ezért aztán nehezen lelsz párra.

 

OKTÓBER

Kicsit nehezen tudsz határozni a dolgaidban, sokszor nincs kedved megcsinálni azokat. Érzékenységed és empátiád segít ösztönösen megoldani a problémákat. Hiába vannak meg a képességeid, kishitűséged megakadályoz a dolgok véghezvitelében, valamiért nem bízol magadban. Légy határozottabb, magabiztosabb és minden sikerülni fog. A kapcsolataidban mindenkit szebbnek látsz, mint amilyen, ezért gyakran ér csalódás.

 

NOVEMBER

Nyitott és élénk ember vagy. Sajnos gyakran hullámzó a kedélyed, ezért nehezen viselnek el a körülötted élők.  A düh mindennapos az életedben és ezt azokat érinti leginkább, akik a legközelebb állnak hozzád. Makacsságod nehezíti a kapcsolataidat, ráadásul hamar megunod azt, ami van. Nehezen találsz ezért magadnak párt, mert ember legyen a talpán, aki elviseli a természeted.

 

DECEMBER

Humoros, vidám ember vagy, aki mindig rendezetten viselkedik. Fegyelmezettséged egyben uralkodásvágyat is takar, nehezen hagysz másokat érvényesülni. A dolgaidat egyedül szereted véghezvinni, de ennek ellenére sokat segítesz másoknak. Bíznak benned a barátaid, így gyakran fordulnak hozzád segítségért, ha bajban vannak. A munkahelyeden akadnak vitáid, de ezeket sokszor önuralommal oldod meg. A kapcsolatodban szereted, ha az van, amit te akarsz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?