EZO

Megérkezett a decemberi horoszkópod, kiderül 2017 utolsó nagy dobása

Decemberben három bolygó jótékony hatásait is élvezhetjük: a hónap elején a remény és a megvilágosodás, a végén pedig az erős szenvedélyek és lelki kapcsolódások kapnak teret. Mutatjuk a részletes horoszkópodat!
címkék:
  • Szerző: F. E.

December 2-án a Jupiter és a Neptun trigon harmadfénye felerősíti a reményt, a nagylelkűséget és a közösségi szellemet. Az összefogás és a kitartás jegyében telik az egész hónap.

A hónap utolsó eleme pedig a Mars-Neptun trigon jótékony hatása december 28-án következik be, mely ösztönzi az érzékiséget, a kreativitást és a közösségben való szerepünket.

Élvezni fogod az erős mágneses vonzódást és a perzselő varázst, ami ideális alkalmat nyújt majd a szenvedélyes románcokra. A szerelmi légyottokat a szenvedély és gyengédség hatja át, melyben a lelki kapcsolódás is felerősödhet. Ez az időszak azonban nem a hosszabb távú kapcsolatoknak kedvez, inkább a szenvedély és érzékiség ígéretét hordozza. Aki párkapcsolatban él, annak a kísértések elkerülése érdekében tudatosan és felelősségteljesen ajánlott fellépni.

KOS

Igyekezz kiegyensúlyozni az érzelmeket a kapcsolati problémák megoldásához. A hónap közepe nehezebbnek tűnhet a céljaid elérése és korlátozva érezheted magad.

A hónap végén hagyj időt a szórakozásra és a kikapcsolódásra szeretteiddel, azonban lehet, hogy extra erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy megkapd a kívánt szeretetüket.

BIKA

A folyamatos fejlődés nagy eredményeket hoz türelmed és kötelességtudásod következtében. A bizalom és a pozitív energia megkönnyíti, hogy megkapj bármit, amit csak szeretnél. Jó alkalom a személyes célok elérésére és a karrier beteljesítésére. Ez az időszak az elégedettség, az eredmények, az elismerés és az előléptetés ideje.

Szexuálisan sokkal vonzóbb leszel a megszokottnál, a haragot a szenvedély váltja fel, élj azokkal a lehetőségekkel, amelyek jó érzéssel töltenek el.

IKREK

Szerelmi kapcsolatodban a feszültségek a hónap elején felszínre kerülhetnek, melyet úgy tudsz rendezni, ha őszintén kifejted, hogy mit is szeretsz igazán vagy mi az amit hiányolsz. Felfedezheted a kapcsolódási pontokat a múltaddal a feladatok megoldásában, az is előfordulhat, hogy váratlanul a múltból felbukkannak emberek.

A karácsony kitűnő alkalmat ad arra, hogy bebizonyítsd a kapcsolat iránti elkötelezettségedet és hűséged.

Lapozz a folytatáshoz!


RÁK

Itt az ideje, hogy kilépj a nehézségeket okozó helyzetből és a környezeted reakcióit tanulmányozd. Kapcsolataidban nehezen fejezed ki magad, épp ezért ez egy jó alkalom arra, hogy egyszerűsítsd a dolgokat és ami már nem működik, azt ne erőltesd. Az önbizalmad és lelkesedésed folyamatosan növekednek, melyek az élet több területén is hatalmas segítségedre lesz. Szexualitásod és karizmád tetőfokára hág, hallgass bátran az ösztöneidre.

OROSZLÁN

Kimerültnek érezheted magad az elmúlt időszak történései után. A konfliktusok elkerülése érdekében engedd szabadon a haragot, azonban próbáld meg a dolgokat a másik perspektívájából is látni. A sportolás sokat segít a felgyülemlett negativitás leküzdésében. Igyekezz több időt partnereddel tölteni, mert elhanyagoltnak érezheti magát. A hónap utolsó napjai a romantika jegyében fognak telni.

SZÛZ

Hivatalos és munka ügyekben olyan kihívásokra számíthatsz, ahol be kell bizonyítanod hatékonyságodat. Ha elkerülöd a túlságos magabiztosságot és a kompromittáló helyzeteket, sokkal könnyedebbén fogod venni az akadályokat. Fontos, hogy motivált legyél a céljaid elérésében életed minden területén. Kiegyensúlyozottan tartsd a céljaidon a figyelmedet és az összes apró magocska amiket elvetettél szépen beérik és a jövő évedet is ez fogja befolyásolni.

Lapozz a folytatáshoz!


MÉRLEG

A hónap energiái játékossággal és kreativitással töltenek fel és most sokkal lelkesebb vagy mint egész évben voltál. Önbizalmad és pozitív hozzáállásod jó benyomást fog tenni a körülötted lévő emberekre és valódi fejlődést érhetsz el. A hónap utolsó napjai kevésbé lesznek stresszesek és a szeretet egyszerű átadásával gyógyíthatod a kapcsolataidból származó régi sebeket. A múltadból felbukkanó régi kapcsolati viszonyodat most sikerülhet végre tisztáznod, esetleg újrahangolnod.

SKORPIÓ

Türelem és kitartás jellemzi a munka területét, ezen kívül a munkahelyi etika is hangsúlyosságot kap az év utolsó hónapjában. Előrehaladás és szakmai elismerés lehetséges a szakmai életben. Párkapcsolatodra most valóban ráfér az együtt töltött minőségi idő, ha tehetitek, utazzatok el valahová. A hónapban több lehetőséged is adódik a szórakozásra, élj ezekkel a lehetőségekkel.

NYILAS

Már most elkezdhetsz a következő év céljaira koncentrálni, vonalat húzva az előző évhez képest és az újrakezdésben gondolkodni. Szerettet-teljes légkör vesz körül és ez a megnövekedett báj és személyes szépség még népszerűbb tesz a többiek számára. A párkapcsolatban élők most újra elgondolkozhatnak, hogy már nem egy csónakban eveznek partnerükkel és talán jobb lenne elválniuk. Amennyiben ez bekövetkezik, megszűnik a borúlátás is a jövőt illetőleg és új erővel nekilátnod a céljaid megvalósításában.

Lapozz a folytatáshoz!


BAK

Összességében nyugodt hónapra számíthatsz, melyben az érzelmek kapnak nagy hangsúlyt. Érzékenyebb leszel azonban ez az ünnepre való készülődés során teljesen elillan és segít abban, hogy a dolgokat a maguk valójában lásd. A partnered is élvezi ezt az érzelemdús megnyilvánulásodat és a hála sem marad el. Amennyiben társat keresel, most esélyed van arra, hogy egy kisebb kapcsolat alakuljon ki a hónap vége felé.

VÍZÖNTÕ

Egészségedre fokozottabban figyelj oda az év végén, ugyanis a sok lelki eredetű probléma most fizikálisan is megjelenik az életedben. Ideje  a mélyére nézni a dolgoknak és szembesülni azzal, ami már ott van a szemed előtt egy ideje. Kapcsolatodat a jókedv és az érzelem hatja át, élvezd ki, hiszen már régóta nem volt részed ilyen kellemes időszakban. Egyedülállóknak is érdemes a vidámság és a közvetlenség felé nyitniuk és a másik nem is élvezni fog minden velük töltött percet.

HALAK

Kiegyensúlyozottságot hoz számodra a december, azonban lelkesedésed a hónap közepétől erőteljesen megnő és ezzel a környezetedet is magával ragadod. Fontossági sorrendben láss neki teendőidnek és párod sem fogja azt érezni, hogy a lista végére tetted. Amennyiben egyedülálló vagy, a hónapban akadhat valaki aki mély benyomást tehet rád, azonban hosszú folytatásra ne számíts.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?