EZO

Ezekkel a csillagjegyekkel ne menj nyaralni, katasztrófa lesz a vége

Nyaraláshoz partnert választani nem egyszerű, de az biztos, hogy nem mindenkivel megy el szívesen az ember. Ebben is segítenek a csillagok, kik azok, akiket jobb, ha nem választasz idén nyáron!

Egy katasztrófális nyaralás senkinek nem hiányzik. Vannak csillagjegyek, akikkel nagyon nehéz eltölteni akár egy hetet is összezárva. Velük ne indulj neki, kerüld el a katasztrófát! Kik ők?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

katasztrófális nyaralás horoszkóp

Horoszkóp, nyaralás, utazás Fotó: pixabay.com

Kos

Szenvedélyes hozzáállása és lobbanékony természete nem minden esetben pozitív. Ha nyugalomra, békére vágysz és pihenésre, akkor ne a Kosokkal indulj neki a nyaralásnak. Őnfejűsége és konoksága miatt, vagy azt csinálod, amit ő szeretne, vagy folyamatos vitába keveredhetsz vele. Amennyiben nehéz tőle elszeparálódni, amikor nyugira vágysz, abban az esetben eszedbe se jusson vele a közös nyaralás! Mindig, minden esetben övé lesz az utolsó szó!

Szűz

Mielőtt szétanalizálja a nyaralást, a helyet, a programokat, jobb ha tudod, mibe is vágsz, ha egy Szűzzel töltöd a szabadidődet. Sok jó tulajdonsága mellett bizony nem túl egyszerű vele az élet. A nyaralás fő kérdései nem a takarítás, az idegeidre mehet, ha folyamatosan a tisztaságról papol. El tud veszni a részletekben, közben pedig elhalad mellette az élet. Azon se csodálkozz, ha kesztyűvel a kezén és fertőtlenítővel találod a szálláshelyen! Nem ő a lagjobb társaság a kikapcsolódásban. Partiarcnak válassz mást!

Skorpió

Meredek néha egy Skorpióval vakációzni. Nála soha nem tudhatod, mikor esik épp depresszióba, vagy mikor engedi ki a fullánkját. Ha nem akarsz kockáztatni, akkor keress mást a pihenéshez, nehogy katasztrófa legyen a szabadságod vége. Pontosan annyi az esélye, hogy vicces és vidám lesz, mint annak, hogy kolonc lesz a nyakadon. Megéri ez neked? Persze, ha a legjobb barátodról van szó, akkor fel vagy készülve, de ha nem, akkor mindenképpen alaposan fontold meg! Nehogy egy katasztrófális nyaralásba forduljon a vakációd.

És ezeket olvastad már?