EZO

Jól indul majd a hét, íme a hétfői horoszkópod

Mutatjuk mmit ígérnek a csillagok a jövő hét első napjára
címkék:
  • Szerző:

Kos: (március 21. – április 20.)

A munkahelyén egyre több feszültség és vita keletkezik ön körül. Gyakran úgy érzi, hogy támadások áldozata, és emiatt nagyon stresszes. Vegye észre, hogy a legtöbb problémát és félelmet saját magának generálja és valójában nem is léteznek. A valódi gondok pedig a nem megfelelő kommunikációból származnak.

Bika: (április 21. – május 20.)

Intenzív időszak van a háta mögött, s még koránt sincs vége. Sőt, még csak most jön a java. A most következő két hét lesz a jövője alapja, nem árt összeszedni magát. Próbálja rendezni gondolatait a hónap végéig, mérlegelje a lehetőségeket, építsen ki új kapcsolatokat, aztán jöhetnek a konkrét lépések.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Igencsak kedvére való átalakulások várhatók a munkahelyén, még az is lehet, hogy élete egyik legjobb szerződését írhatja alá hamarosan. A felettese nem győzi dicsérni, egy régi kollégája révén pedig olyan lehetősége adódik, amit kár lenne kihagyni. Ne féljen az ismeretlen vizektől sem.

Rák: (június 22. – július 22.)

Ha tartós párkapcsolatot szeretne, ahol nem az egymáson uralkodás, valamint a folyamatos harc a jellemző, hanem a színtiszta, feltétel nélküli szeretet van a középpontban, akkor át kell formálnia az emberekhez való hozzáállását. Fontos, hogy a napjaik ne a vitákról szóljanak, hanem arról, amiről valóban kellene.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Január második felében sokat változtathat rossz szokásain, most nagyon sok minden fejben dől el. Elhatározását nem csak az uralkodóbolygója, hanem a többi bolygóállás is támogatja. Ha családban él, figyeljen jobban arra, hogy megtartsa az egyensúlyt a magánélet és a munkája között.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Egész lénye tündököl ezen a héten, sugárzik önből a harmónia és a kiegyensúlyozottság. Ez a helyzet azonban tartogathat némi bosszúságot is: akadhatnak olyanok, akikben ez irigységet, negatív indulatokat szül. Forduljon az ilyen emberek felé türelemmel, talán nem olyan szerencsések, mint ön.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Érdemes arra figyelnie, hogy kivel és milyen információt oszt meg, hiszen egy-két kollégája könnyen ön ellen használhatja fel a bizalmas információt. Legyen elővigyázatos, nem szabad, hogy vakon, mindenfajta előítélet nélkül barátainak vagy bizalmasainak tekintse az ön körül ólálkodó személyeket.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Pénzügyek terén nem árt észnél lenni, különben nagy veszteségek érhetik. A munkahelyi változások kapóra jöhetnek önnek. Nemcsak extra tapasztalatra, de némi pluszbevételre is szert tehet most. A gyors meggazdagodásban azért ne bízzon, az anyagi jólétért bizony keményen meg kell dolgozni.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Boldogsága leginkább abból fakadhat, hogy párkapcsolata kiegyensúlyozott. Egyikük sem akarja a másikat megváltoztatni, elfogadják egymást a hibákkal együtt. Amennyiben még nem sikerült párra lelnie, de van valaki a közelében, aki felkeltette az érdeklődését, vegye a kezébe az irányítást, nem fogja megbánni.

Bak: (december 22. – január 20.)

Vidám, eleven napokat mutatnak a bolygók, ami ismét a szellemi aktivitására gyakorol jó hatást. Ezen a héten többet lesz emberek között, többet fog kommunikálni, dinamikus hete lesz. Amennyiben elégedett a munkájával, akkor ezt mondja főnökének is, aki ezért biztosan nem lesz hálátlan.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Házastársa hajlamos lehet a túlzásokra, ami önt idegesíti. Ha még nem házas, szerelmi kapcsolata most komolyra fordulhat, talán még az összeköltözés vagy házasság gondolata is felmerülhet. Olyan dologba is belekezdhet a napokban, amelynek gyümölcsét hónapok múlva fogja csak kézhez kapni.

Halak: (február 20. – március 20.)

Amit most szerencsétlen fordulatnak lát, éppen abból lesz a legnagyobb haszna. De vigyázzon, a munkahelyén nem lazíthat, keményen kell dolgoznia a fizetéséért, főnöke elismeréséért. Tartsa távol magát olyan kollégától, aki mindenkiről csak rosszat mond, mert ön lehet a következő áldozat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?