EZO

Ezt tedd a melltartódba, egészséges leszel tőle

Nyugaton már vásárolhatsz ilyen melltartót. Nálunk még nincs a boltokban, de te is megcsinálhatod. Válassz egy követ és tedd a szívedhez közel. Meglátod, milyen csodás hatása lesz.

A kristályok évmilliók tapasztalatait, rezgését hordják magukban. Energiájukat felhasználva egészséget, szerelmet, sikert csiholhatsz magadnak. De hová tedd őket? A füledben, a nyakadon nem lógathatod mindig a súlyos köveket.

Valósítsd meg az álmaidat úgy, hogy senki ne tudjon róla. Legyen ez a te titkos fegyvered.

Helyezd a kívánságokat teljesítő féldrágaköveket a szívedhez közel, a testedre. Tedd őket a melltartódba! (Ennél közelebb már nem is lehet).

Hogyan helyezd el?

Rejts el egy-egy szép formájú, lapos követ a melltartód kosarában. Csak vigyázz, ha leveszed a ruhadarabot, le ne essen a drágakő, mert azonnal darabokra törik. Jobb, ha belevarrsz a ruhadarabba egy kis rejtett zsebecskét, és abba helyezed. Úgy biztos nem esik ki. Függesztheted is a két kosár közti hídra egy kis csipke vagy selyemtasakban.

Hogyan válassz kristályt?

Amikor kristályt választasz magadnak, akkor a kő színét, alakját, méretét figyeld, ahelyett, hogy a speciális hatására kérdeznél rá. Próbálj „rátalálni” a neked való kristályra. A vizuális hatás döntő ebben. Ezután vedd a kezedbe, és tartsd ott pár másodpercig. Ha érzed a belőle áramló energiát, a melegséget, akkor ő lesz a neked szánt.

Tisztítás, újratöltés

Ha kiválasztottad a kristályodat, otthon mosd meg tiszta vízben, és tedd a napra vagy a holdfénybe pár órára. Újratöltődik energiával. Van, aki füstölőt és szép zenét is bevet az eljárás során.

NÉHÁNY CSODAEREJÛ KRISTÁLY

Türkiz

Gyógyító erejű kristály. A földi és a földön túli világot köti össze. Spirituális ereje nem csak a betegségek ellen hat, de a kommunikációt is segíti. Õszintébben, nyíltabban tudsz megszólalni a szerelem nyelvén is.

Heliotróp (Vérkő)

A régi időkben amulettként hordták. A vér tisztítására használták. Energetizál, kihoz a letargiából, elűzi a negatív érzéseket, a kételkedést önmagadban.

Füstkvarc

Rossz energiák tartanak fogva? Meg akarsz tőlük szabadulni? A füstkvarc elkergeti a régi beidegződéseket, rossz szokásokat. Helyet csinál az újaknak.

Aquamarin

Bátorságot ad. Megerősíti az önbizalmadat és a hitet magadban.

Rózsakvarc

A szívedre hat. Segít felkelteni a megbocsájtás gyógyító érzését mások és saját magad iránt is. Ha képes vagy szeretni magadat, másokat is tudsz majd. Bevonzza a szerelmet. Felnyitja a szemedet, hogy meglásd, kiben van meg a lehetőség.

Karneol

A kreativitást serkentő hatásáról híres. Megszünteti az energiablokkokat. Felébreszti a szenvedélyt. Motivált és sikeres lehetsz a segítségével.

Sungit

Nagyon időszerű ennek a kristálynak a hatása. Megvéd az elektromos és egyéb környezeti szennyezéstől, többek között a számítógép, a mobiltelefon káros sugárzásától is.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?