EZO

Ezt árulja el frizurád a személyiségedről!

Hajkoronád adottság, kiindulási alap, melyből sokféle frizurát lehet kihozni. Ám az, hogy végül milyet választasz, szinte mindig lelki beállítottságodon múlik. Érdekes összefüggéseket mutatunk!
címkék:

Személyiséged nemcsak azt határozza meg, milyen stílusban öltözködsz, hanem azt is, hogy milyen frizurát választasz magadnak. Hajad színe, hossza, fazonja is lelki beállítottságot tükrözhet, ahogy az is árulkodó lehet, ha mondjuk egyenes hajaddal mindenképpen hullámos tincsekre vágysz. Lássuk, hogy a különböző frizurák mit árulnak el viselőjükről:

1. Sportos szőke

Nagyon különleges személyiség és remek analitikus vagy. Jól értesz az emberekhez, rengeteg a barátod. Keresed a biztonságot és stabilitást, ugyanakkor nyitott vagy a változásra és az új ötletekre.  Önzetlen vagy, kedvességért még több kedvességet adsz cserébe, lelkesen támogatod azokat az ügyeket és embereket, amiben, és akikben hiszel.

2. Elegáns középhosszú

Született vezető vagy.  Karizmatikus és magabiztos kisugárzásod tekintélyparancsoló. Így akár egész tömegeket tudsz magad mögé állítani,egy-egy cél érdekében. Ellentétben az érzékenyebb típusú emberekkel, kérhetetlenül racionális vagy. Éles eszedet használva a belső eltökéltségtől vezérelve menetelsz céljaid felé. Szeretsz uralkodni másokon. Az is igaz, hogy neked köszönhető a mindennapi életünk számos, nélkülözhetetlen eszköze és intézménye.

3. Hullámos vörös hajzuhatag

Igazi idealista vagy. Az emberekben mindig a jót keresed és mindig javítani szeretnél a világon. Kívülről nyugodtnak, visszahúzódónak, sőt akár félénknek is tűnhetsz, pedig nem hiányzik belőled a belső tűz és a szenvedély. Az embereknek csupán 4%-a rendelkezik ilyen személyiséggel, ezért sokan félreértenek. Érdekes módon mégis megtalálod a hozzád hasonló beállítottságúakat, akikkel igaz barátságokat köthetsz. 

4. Színesre melírozott unikornis

Igazi művész vagy, de nem feltétlenül a hagyományos értelemben. Inkább hétköznapi viselkedésedben, választásaidban, cselekedeteidben fedezhető fel a művészekre jellemző finomság és lazaság. Képes vagy árnyaltan kezelni a téged körülvevő embereket és a környezetedet. Nagyon szereted a szépséget, a harmóniát, viszont ki nem állhatod, ha megpróbálnak beskatulyázni.

5. Gyűrűsen göndör barna

Igazi szabad lélek vagy. Általában bulik motorjai, de nem a pillanat öröme izgat, hanem a társasági és érzelmi kapcsolatok. Energikus, elbűvölő, független vagy, jelenléted határozottan érzékelhető bármely társaságban. Egyetlen ötlettel is megváltod a világot. Elsősorban az előrelátó személyiségjegyed formál. Ez tesz téged képessé arra, hogy a sorok között olvass!

6. Félhosszú Kleopátra

Kiváló ügyintéző vagy, nálad jobban senki sem igazgatja a dolgokat, és az embereket. Családokat és közösségeket tartasz össze, mert úgy érzed, tudod, mi a jó és rossz, mi az ami társadalmilag elfogadható. Az őszinteség, elkötelezettség és méltóság szószólója vagy. Hozzád hasznos tanácsokért, útmutatásokért fordulnak az emberek. Te pedig boldogan mutatod az utat a legnehezebb helyzetekben is. Büszke vagy rá, hogy képes vagy embereket összehozni, gyakran vagy a közösség szervezője.

7. Klasszikus rövid

Meghatározó tulajdonságod a tisztesség, gyakorlatiasság és a kötelességtudat. A család központi figurája vagy. Boldogan vállalsz felelősséget tetteidért, büszke vagy munkádra. Bármilyen cél érdekében is munkálkodsz, időt, energiát nem kímélve végzed el, pontosan és nagy türelemmel az éppen soron következő részfeladatot. Szabálykövető vagy. Fontos számodra a becsület, és az igazmondás.

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?