EZO

Érkezik a telihold a hétvégén: most a Vízöntő energiáival változtathatsz a sorsodon

Ez a hétvége is izgalmas lesz, Vízöntőbe érkezik a telihold. Így szörfözz a feszültség okozta hullámokon!

Különleges bolygóállás valósul meg ezen a hétvégén: Vízöntőben lesz teljes a Hold. Ne csodálkozz, ha azt éled és körülötted minden a feje tetejére áll ezen a napon. A telihold minden alkalommal feszültséget is hoz, és ez most sem történik másképpen. De amit a nap kezdetén élsz át, lehet, hogy a nap végére áldássá válik. Rajtad múlik ismét, hogy mit hozol ki belőle. Ha ügyesen lavírozol feladataid sűrűjében, most lehetőséged lesz lerakni a terheket. A telihold erről szól. A gondok elengedéséről, a változásról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Telihold

Telihold
Fotó: pixabay.com

A vízöntőben lévő telihold pedig felszabadulást hoz. Új utak nyílhatnak meg előtted, és új lehetőségeket vehetsz észre. Menj szombat este társaságba, légy nyitott, ismerkedj új emberekkel. A felgyülemlett feszültség a változást és az újdonságot támogatja, most bármi megtörténhet! Ami tegnap még álom volt, most akár realizálódhat. Nagyon fontos, hogy logikus maradj, de közben vezéreljen a szíved is!

Előfordulhat, hogy a nap folyamán gátakkal, nehézségekkel találod magad szemben, de ne ess kétségbe. Ha belül sikerül túllendülnöd a Vízöntő hullámvölgyein, könnyen visszatalálsz a belső stabilitásodhoz és onnantól kezdve minden feladat egyszerűvé válik. Hessegesd el a negatív gondolataidat, nem engedd meg, hogy párosuljanak hozzá nyomasztó érzések: így könnyedén úrrá lehetsz a nehéznek tűnő helyzeteken.

Ha ez sikerül, teljesen új világban találhatod magad, felszabadulhatsz régi korlátaid alól, és átlendülhetsz a feszültségeken. Itt az ideje, hogy rádöbbenj: a valóságot néha kevered az illúzióval. A felszabadultság érzését a sorsbolygó, vagyis a Szaturnusz is támogatja, hiszen együtt áll a Holddal, így könnyebb lesz a dolgod, egyszerű lesz a sorsszerű változásokat megvalósítani. Ez a szituáció egyértelműen a szerelemnek kedvez!

 

Használd ki a Hold energiáit, könnyíts az életeden! Fotó: Pixabay

Használd ki ezt az energiát, ne adj teret a telihold feszültségeinek. A féltékenységet hessegesd el, töltds fel a szíved szerelemmel, adj és adj, így az érzelmek sokszorosát kapod vissza. Ez egy mozgalmas, energikus nap, éld meg az egészséges „önzőséget”! Azt tedd, ami számodra kedves, lebegjen előtted a cél: a boldog beteljesülés! Amilyen a Vízöntő, olyan lehet ez a nap is!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?