EZO

Milyen jegyben született a párod? Megmutatjuk, mit jelent, ha eltűnik a pasi

Vajon mit jelent, ha néhány randi után hirtelen eltűnik a pasi a képből? Sajnos nem mindig a körülmények felelősek, hiszen gyakran a zodiákus karakterjegyek okozzák a csalódást...

Eddig minden jól ment, randiztatok, közös programokat szerveztetek – de egyszer csak eltűnik a pasi. Nem reagál az üzeneteidre, nem veszi fel a telefont, teljesen figyelmen kívül hagy. Vajon itt vége is a dolognak, csak nem mer szemtől-szembe szakítani? Vagy történt vele valami? Ez sok mindentől függ, és persze egyetlen esetben sem elegáns megoldás a kedvesed részéről. De az, hogy mit takar az eltűnése, részben a csillagjegyétől is függ. Persze ebből nem lehet egyértelmű következtetést levonni, de azért néhány támpontot adhat, ahhoz, hogy rájöjj, mi lehet a dolog hátterében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eltűnik a pasi 01

Egyszerűen kilépett az éterből? Elmondjuk, mit jelenthet ez
Fotó: Pixabay.com

Kos: ha eltűnik a pasi, annak oka van

A Kos az állatöv egyik legőszintébb jele. Ha valami gond van, odaáll eléd, és megmondja. Sokan azzal is vádolják, hogy forrófejű és hirtelen haragú, az ilyen kiszámított manipuláció messze áll a stílusától. Ha tehát teljesen eltűnik a pasi, annak oka van. Vagy olyasmi történt az életében, ami meggátolja, hogy kapcsolatba lépjen veled, vagy olyan érzelmeket él át, amelyeket valóban nem akar a közönség elé tárni.

Bika: lehet, hogy megsértődött

A Bika sokáig magába fojtja az érzéseit, makacsul hallgat, ha valami baja van. Csak akkor tör ki, ha már tényleg minden pohár túlcsordult a lelkében. Ráadásul sok Bika azt gondolja, hogy a partnerének ki kellene találnia, mi a gond. Épp ezért, ha hirtelen eltűnik a pasi, akkor könnyen lehet, hogy megsértődött valamiért.

Ikrek: más tűnt fel a színen

Az Ikrek jegyűek remekül kommunikálnak, és mindig a társaság központjai. Kevesen tudják hosszabb időre lekötni a figyelmüket, viszont mindenkivel képesek egy ideig fenntartani a beszélgetést. Ha viszont teljesen megszűnik a kapcsolat köztetek, akkor a legvalószínűbb magyarázat, hogy valaki más tűnt fel a színen.

Rák: ha eltűnik a pasi, akkor szó szerint visszahúzódik a páncéljába

A Rák jegyűek nagyon érzékenyek, de a passzív- agresszív viselkedés mesterei is. Nem mondják ki, mint éreznek, inkább szó szerint visszahúzódnak a páncéljukba. Nem csak akkor tesznek így, ha megsérted őket, hanem akkor is, ha olyasvalakivel kerülsz konfliktusba, akit szeretnek.

PIxabay.com

A horoszkópja is fontos kulcs lehet ahhoz, hogy megértsd, miért tűnt el az életedből
Fotó: Pixabay.com

Oroszlán: fel akarja kelteni a féltékenységedet

Az Oroszlán szeret mindig a figyelmed középpontjában állni. Általában nagylelkűen bánik az idejével és az energiájával egy kapcsolatban. Ha úgy érzi, hogy nem kap vissza ugyanannyi figyelmet és törődést, akkor hirtelen elhallgat. Az a célja, hogy felkeltse a féltékenységedet és a figyelmedet.

Szűz: ha megszeged a szabályait, eltűnik pasi

A Szűz jegy uralkodó bolygója a Merkúr, így ez a csillagjegy is jól kommunikál. Ha valami gond van a kapcsolatban, akkor valószínűleg megbeszéli veled, és mivel remek problémamegoldó. igyekszik is megoldást találni. Ha viszont megszeged az általa felállított szabályokat, akkor nincs kegyelem, eltűnik a pasi.

Mérleg: akkor hallgat el, ha felborul a harmónia

A Mérleg jegyűekre jellemző, hogy ha valami nem stimmel, akkor csendbe burkolóznak. Jegyük szimbólumának megfelelően nagyon fontos számukra az egyensúly és a harmónia. Ha ez a harmónia felborul, akkor hajlamosak visszahúzódni. Ráadásul nem igazán szeretnek beleállni a konfliktusokba, így egyszerűbb számukra szimplán eltűnni.

Skorpió: nem bocsátja meg az árulást

A Skorpió jegyűek általában is csendesek – titokzatos természetüknek megfelelően gyakran a megfigyelő szerepe az övék. Nem mindig mondják el, ha úgy érzik, hogy valami nincs rendben. Ha mérgesek valakire, hajlamosak a gonoszkodásra, de ezt később általában megbánják. Ha teljesen eltűnik a pasi, akkor nagy valószínűséggel mélyen megbántottad valamivel. A Skorpió jegyű férfi különösen az árulást nem képes megbocsátani, aki elárulja, azzal lehet, hogy soha többé nem áll szóba.

Nyilas: nem te vagy számára az igazi

A Nyilad jegyűek általában nem sértődősek, és sokszor brutálisan őszinték. Ha valami gondja van veled, arról egészen biztosan tudni fogsz. Mivel azonban szabadságszerető emberekről van szó, nagyon különlegesnek kell lennie annak, aki őket leköti egy kapcsolatban. Ha nem te vagy ez az ember, a Nyilas-szülött egy idő után elveszíti az érdeklődését, és egyszerűen beszünteti a kommunikációt veled.

Eltűnik a pasi 02

A Bak jegyű férfi nem vesztegeti feleslegesen az idejét
Fotó: Pixabay.com

Bak: nem vesztegeti feleslegesen az idejét

A Bak jegyű emberek ambiciózusak, és fontossági listájuk első helyén mindig a munka áll. Akármennyire is szeretik a párjukat, a magánélet mindig csak a második helyen állhat a céljaik megvalósítása mögött. Épp ezért csak olyan emberre hajlandóak időt szánni, akivel el tudják képzelni a jövőjüket. Ha egy Bak jegyű férfi úgy érzi, hogy csak vesztegeti az idejét, hamar eltűnik az életedből.

Vízöntő: elkerül, ha a szabadságát fenyegeted

A Vízöntő jegyben születettek nagyra értékelik a szabadságot, és fenyegetést látnak abban, aki megpróbálja lekötni őket. Egy Vízöntő könnyen megfutamodik, ha nagyon lógsz rajta, és állandóan a figyelmét igényled. Ilyenkor lelkiismeret-furdalás nélkül töröl az ismerősei közül, mert a kalitkába zárás a legnagyobb félelme.

Halak: eltűnik a pasi, ha szembesíted a viselkedésével

A Halak jegy szülöttei a saját álomvilágukban élnek, és hajlamosak a szerelmüket is rózsaszín szemüvegen át nézni. Úgy érzik, a partnerük tökéletes, és remélik, hogy a kedvesük is ezt gondolja róluk. Ha viszont kiderül, hogy nem, akkor eltűnnek. Azt különösen nem szeretik, ha egyes cselekedeteik következményeivel kell szembesülniük, ilyenkor sokszor egyszerűen kilépnek a kapcsolatból.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?