EZO

Ebből a három csillagjegyből kerülnek ki a legrosszabb főnökök

A horoszkóp nem csak a párkapcsolatot, személyiséget, karriert és egészséget mutatja meg. Azt is megtudhatod a segítségével, kikből lesznek a legrosszabb főnökök.

Kik a legrosszabb főnökök? Fény derül erre is, ha segítségül hívjuk a horoszkópot, hiszen csillgajegyed ezt is elárulja. Bár egyes jegyek szülöttei kíválló vezetési képességekkel rendelkeznek, mégsem jó főnökök, ha nem találják meg a kellő utat az alkalmazottakhoz. Az emberi kapcsolatok nagyon fontosak a munkában. Lássuk, kik azok, akikből lehetne szuper vezető, mégis a legrosszabb főnökök. Mely csillagjegy szülöttei ők?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

főnök

Főnök
Fotó: pixabay.com

Skorpió

Keményen tud dolgozni a Skorpió, és ugyanazt a tempót, precizitást el is várja másoktól. Nem veszi figyelembe az eltérő képességeket, így hosszútávon nagyon nehéz vele kijönni. Bár az kollégák követik a célok elérésében, néha teljesen elfelejti, hogy emberekkel és nem robotokkal van dolga. Sokszor kimerültségig hajszolja alkalmazottjait. Nagyon jó emberismerő, így még azt is tudja, hogy adott helyzetben hová kell szúrni a fullánkját. Nagyon kritikus, hajlamos arra, hogy nyilvánosan is megalázzon bárkit.

Bak

Nagyon fontos számára a karrier, és maximalista. Elvárásainak nehéz megfelelni. Saját magával is folyamatosan versenyben van, nem könnyű mellé beszállni, de nem is kell. Szuper vezető lehetne, de... Pokolian rugalmatlan. Ragaszkodik a jól bevált módszeréhez, vagy az általa kitalált megoldásikhoz. Nehezen enged be bárkit is a saját magánéletébe, keveset mutat meg magából. Ez bizonyos szempontból jó is egy vezető részéről, de nehéz így a személyiségét megismerni. Néha lehetetlen vele együttműködni. Sokszor be is zárkózik, és inkább dolgozik ötször annyit, mert nehezen osztja meg a feladatokat. Meg van róla győződve, hogy ő tud mindent a legjobban. Nehezen adja át másoknak a munka nagy részét. Ráadásul sokszor még elégedetlen is az alkalmazottjaival, aminek azonnal hangot is ad.

Vízöntő

Bár lehetne jó vezető, mert nagyon tehetséges, kitartó, jó személyiséggel rendelkező ember a Vízöntő. Mégsem bírja elviselni a túlzó szabályokat, és a kereteket ő maga is nehezen szabja meg másoknak. Ennek nagy hátránya, hogy sokszor követhetetlen, mit is szeretne pontosan. A másik hátránya, hogy túlzottan együttérző, az alkalmazottak is kijátszhatják, visszaélhetnek jóindulatával. Nehéz így a számonkérés, és sajnos nem túl következetes. Hiába a zsenialitása a szakmájában, inkább alkalmas egyedüli munkára. Ha csapatban játszik, akkor jobb, ha nem ő a vezető, de munkabírása, tempója enélkül is aranyat ér.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?