Létrehozva: 2019.10.14.

Ez vár rád a mai napon, hallgass a csillagokra

Olvasd el mit ír a mai horoszkópod, és figyeld a jeleket!

Szerző Fehér Virág

Kos: (március 21. – április 20.)

Ma rengeteg információt képes befogadni, ezért járjon nyitott fülekkel. Szervezzen sok-sok olyan program magának, amely felfrissíti, megnyugtatja, vagy éppen elérzékenyíti. Akár milyen zsúfolt is lesz a napja, higgye el nem fogja megbánni. Bízzon magában és ami ma történik, annak a gyümölcsét holnap szakítsa le.

Bika: (április 21. – május 20.)

Ne mondjon ellent senkinek és semminek, legyen kész az együttműködésre, még ha megérzései mást diktálnak is. Igyekezzen minden helyzetben objektív maradni. Párjával viselkedjen úgy, ahogy szeretné, hogy ő viselkedjen önnel. Ez egy nagyon egyszerű szabály, meglátja, mennyire megváltozik a kapcsolata, ha tartja magát hozzá.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Jól alakulnak nagyon a magánügyei, eddig az ősz jól telik. Ha régóta vásárlási lázban ég, ma érdemes elmennie, a csillagai szerint a legjobb döntéseket fogja meghozni. Amennyiben kisdiák, nagydiák van a családjában, feltétlen vigye magával, érdemes még élni az akciókkal.

Rák: (június 22. – július 22.)

Úgy érezheti, hogy nagyon sok rossz történt önnel mostanában, és az idegei kezdik szépen felmondani a szolgálatot. Rendkívül ingerlékeny ma, ezért figyeljen arra, hogy ne rontsa el a kedvét a család többi tagjának. Okosan teszi, ha visszavonul, kipiheni magát, s nem zaklat senkit a nap folyamán.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Pihenjen többet, és a váratlanul adódó kikapcsolódási lehetőségekre mondjon igent, mert egy közös programmal ráncba szedheti a családi életét. Semmi sem fontosabb a tökéletesen harmonikus családi háttérnél. Ha még egyedülálló, valakit már nem csak szimpatikusnak, hanem őrülten vonzónak tarthat.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Nagyvonalúnak ismert barátja ma felettébb szűkmarkúan viselkedhet önnel. Ne feszegesse inkább ennek az okát, hanem maradjon ugyanolyan laza, mint máskor, maradjon kötetlen a beszélgetés, szórakozzanak. Valószínűleg nagy szüksége van most arra, hogy elterelje a gondolatait bizonyos nehézségekről.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Néhány elmarad ügyét hónapról hónapra halogatja. Ne tologassa tovább, inkább áldozzon rá egy szabadnapot. Délutánra már elege lesz, de azért ne adja fel! Gondoljon arra, hogy ezeket a feladatokat úgyis önnek kell elintéznie – maguktól ugyanis nem oldódnak meg – s jobb, ha minél előbb túlesik rajtuk.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Nem indul túl jól a napja, mert nincs túl közlékeny kedvében. Hajlamos lesz az idegességre és az impulzivitásra, ami nem csoda, hiszen eseménydús hét áll ön mögött. Menjen el kedvesével vagy barátaival egy szórakoztató kikapcsolódásra, már nagyon itt lenne az ideje, hogy elszabaduljon otthonról.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Akár családban, akár tartós kapcsolatban él, legyen türelmes a szeretteivel. Ha valamit másképp gondol is, fogadja el az eltérő véleményeket, és főleg az anyagiak miatt ne keveredjen vitába. A hét szerencsenapja leginkább a vasárnap lesz, amit még egy váratlan kiadás sem tud majd elrontani.

Bak: (december 22. – január 20.)

Végre újra kezdi megtalálni régi önmagát. Visszatér az igazi jókedve, elhagyja az újonnan felvett rossz szokásait és ismét a régi lesz. Ezt családja, barátai és kollégái is megérzik, s az ő hozzáállásuk is javul önhöz. Célszerű lenne megtartani, megőrizni ezt a kedvező pozíciót, különben erősen megrendülhet a bizalom önben.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Ingatlanra, lakásfelújításra vagy a telekre érdemes most költeni, mert ez most a legjobb befektetés. Ha szeretné megosztani valakivel azt a titkát, amely boldoggá teszi önt, a hétvégén tegye meg. Ennél kitűnőbb alkalmat keresve sem találna arra, hogy zavartalanul, meghitt körülmények között mondja el a jó híreket.

Halak: (február 20. – március 20.)

Az elmúlt hetekben az év egyik legintenzívebb időszakát élhette meg. Rá fog jönni, hogy a szeretet, az emberi kapcsolatok mennyire fontosak most az ön számára. Épp itt az ideje a fizikai és pszichológiai pihenésnek, hogy teljes mértékben feldolgozhassa élményeit. Az elkövetkező hetek nyugodt és csendes feltöltődést kínálnak majd.

Szerző Fehér Virág

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

borsonline.hu

Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet

vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!