ÉLETMÓDI

Ez a személyiségteszt fellebbenti a fátylat titkaidról

Tarts velünk, és ismerd meg jobban önmagad.

Készen állsz arra, hogy kicsit jobban megismerd lelked titkos részeit? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint kényelembe helyezned magad, néhány percig kizárni a külvilágot, és kizárólag a fantáziádra hagyatkozni.

Képzeld el, hogy a kellemes napsütésben elindulsz egy úton. Könnyedén lépkedsz, semmilyen teher nem nyomja a vállad, élvezed a kellemes szellőt, és sétálsz előre. Milyennek látod az utat, amin haladsz? Milyen az anyaga, a formája, a szélessége?

instagram

Az út végére érve megpillantasz valamit. Épületet, vagy épületeket látsz. De mennyit? Milyen sűrűn lakott területre érkezel? Hogyan érint a látvány?

Megérkezve több lehetőség is áll előtted. Bekopogtatsz az ajtón. Körülnézel a környéken. Folytatod az utadat előre. Esetleg visszafordulsz, és elkezdesz sétálni visszafelé oda, ahonnan elindultál. Melyiket választod ezek közül?

Most pedig lássuk, mit árul el rólad mindaz, amit elképzeltél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shemuel Bensusan (@shemuelbensusan) által megosztott bejegyzés,

Ha az út, amin haladtál, sima, akadályoktól mentes és egyenes volt, akkor pontosan tudod, hogy merre tartasz, tisztában vagy céljaiddal, és nincsenek benned kétségek. Ha az út kanyargós volt, de kikövezett, akkor tudod, hogy még kihívások várnak rád, de nem félsz attól, hogy megvalósítsd álmaidat. Göröngyös földút volt esetleg, amelyen elindultál? Vannak benned félelmek és küzdelmek is. De semmi okod, hogy túlságosan hagyd eluralkodni aggályaidat.

Mit láttál, amikor megérkeztél? Mindössze egyetlen épületet? Ha igen, akkor kicsit magányra és lecsendesedésre vágysz. Netán egy forgalmas környékre érkeztél, talán egy városba? Akkor nyitott vagy új élményekre, és szeretnéd, ha minél több izgalomban lehetne részed.

Szintén izgalomra vágysz akkor, ha bekopogtattál valamelyik házba. Kíváncsi, de megfontolt személy vagy, ha körülnéztél a környéken, amikor megérkeztél oda. Bátor, kihívásokra vágyó alkat vagy, ha inkább haladtál tovább a következő úton, nem is tudva pontosan, hogy ott mi vár rád. Ha pedig képzeletedben visszafordultál, akkor a legfontosabb számodra most a biztonság.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?