ÉLETMÓDI

Ez a kabát lesz az ősz nagy divatja: szuperdögös leszel!

Minden nőnek fantasztikusan áll.

Akármennyire is fáj szembesülni vele: az ősz már igenis a küszöbön topog. A szép idő még kitart ugyan szerencsére néhány hétig, mégis ideje elkezdenünk készülődni az őszi időszakra. Ezzel együtt pedig hamarosan előkerülnek a kabátok is a szekrények mélyéről. Az idei szezon legnagyobb slágere azonban annyira csinos, hogy még a szürke napokon is örömöt fog varázsolni az arcodra.

A kulcsszó ezúttal nem más, mint az öv!

instagram

Különösen jó hírünk van: nem is feltétlenül szükséges új kabátot beszerezned ahhoz, hogy divatos is csinos legyél. Már az is tökéletes, ha előkapsz egy széles övet, és feldobod vele a már meglévőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anna Syren (@annasyren) által megosztott bejegyzés,

Legyen szó akár vastag, akár vékony övről, a lényeg, hogy a derekadnál létrehozza azt az optikai tuningot, melytől látványosan karcsúbb és légiesebb leszel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jill Lansky, Beauty + Style (@theaugustdiaries) által megosztott bejegyzés,

Szinte bármilyen kabátot viselhetsz így. Nem tudsz mellényúlni, hiszen a karcsúsított fazon mindenkinek jól áll, mindenkinek vékony derekat és hosszú combokat varázsol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mathi à la mode (@mathialamode) által megosztott bejegyzés,

Különösen szép és izgalmas, ha olyan kabátot választasz, mely látványosan túlméretezettnek tűnik, a derék összehúzásával azonban mégis megmutatja, hogy törékeny alkat rejlik a lezser szabás alatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Füsun Lindner (@fusunlindner) által megosztott bejegyzés,

Ha viszont szereted a szűkebb fazonokat, akkor sem kell aggódnod, hiszen rendkívül nőies és szexi ez a megoldás is. A férfiak számára pedig nem kérdés, hogy igazi bombázó leszel benne!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chic Style and Fashion (@chic_style_and_fashionn) által megosztott bejegyzés,

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?