DIÉTA

Elképesztő fogyás: 115 kg-ról indult Claudia, bombanő lett belőle

Döbbenetes akaratereje van ennek a szegedi lánynak! Úgy fogyott le, ahogy csak kevesen tudnak. Egy szép napon megelégelte az évek során magára szedett túlsúlyt és teljes életmódváltásba kezdett. Fantasztikus kitartásával nemcsak szupercsinos , hanem kemény és edzett nő lett, aki most már bármivel megküzd az életben.
címkék:
  • Szerző:

A Szegeden élő Dencsik Claudia egészen kiskora óta ducinak számított, de három évvel ezelőtt elhatározta, hogy leszámol a túlsúlyával. Utólag visszagondolva úgy érzi, a bajt falánksága okozhatta, hiszen mindig is imádott enni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aztán egy szép napon... „Azon a bizonyos reggelen úgy keltem fel, hogy azt mondtam: most van vége. Akit a tükörben láttam, egyértelműen nem én voltam. Visszataszító volt a kép...„ – kezdte interneten is megosztott történetét Claudia, aki a szöveghez mellékelt képen be is mutatta, hogy nézett ki.

Magam voltam és a cél

Claudia duciként – kevés kép készült róla, utálta, ha fotózták...

”A súlyom pontosan 115-kg volt ekkor, ehhez a magasságom 176 cm. Innen indultam és elhatároztam, lesz, ami lesz, kitartok. Rengeteg szenvedés volt az út közben, nagyon sok sírás, de csináltam, amit kellett. Nem kürtöltem világgá, mi zajlik bennem, úgy éreztem, nincs szükségem nyilvánosságra. Magam voltam és a cél. Tudtam mit akarok elérni, és végül is sikerült is teljesítenem azt hiszem, a lehetetlent” – mondja az önmaga sorsát megfordító lány, aki nem titkolja, hogy számos nehezítéssel kellett megküzdenie.

Életet menthet, ha támogató a család

„Nem pusztán lefogytam a diétával. Hirtelen fogytam és nagyon sokat, ráadásul mindent a fogyásnak rendeltem alá. Testsúlyom elérte az 58 kg-ot és egyre csökkent... Sajnos átestem a ló túloldalára, ott álltam az anorexia előszobájában. Evészavarral és legfőképp önképzavarral küzdöttem. Szerencsére ezen a ponton közbe lépett a családom. Nem leállítani akartak, annyit kértek, hogy szakemberrel folytassam. Így 2018 augusztusában felkerestem egy személyi edzőt.”

57 kilótól, azaz több, mint fél mázsától szabadult meg. Elképesztő a változás!

Megcsináltam, új életet nyertem!

”Elmondtam, hogy szeretnék izmos lenni, illetve feszesebb bőrt szeretnék, mivel a rengeteg fogyás miatt teljesen kinyúlt a karomon, a hasamon és persze testem minden pontján. Azt mondta az edző, elvállal, mert olyan erőt lát bennem, ami nagyon kevés emberben van meg. Elkezdtük a kemény munkát. Egy napon közöltem vele, hogy mit szólna hozzá, hogy ha 2019. június 29-én Eplényben egy Spartan Sprintre neveznék.

És ott megmutatnám, milyen egy igazi bajnok. Úgy is lett! 320 női indulóból a 101. helyen sikerült célba érnem. Még most is elsírom magam, ha erről beszélek…

Hiszen megcsináltam, tehát nyertem, mégpedig egy új életet!„

 

Réka, Norbi és az Update segített

Claudia jó érzékkel belekapaszkodott a fitnesz-házaspár által kidolgozott Update-programba. A fő elveket követve megtapasztalta, milyen fantasztikus sikereket lehet elérni a diétában. Azt mondja, rengeteg erőt adott neki Réka és Norbi pozitív életszemlélete.

”A háttérből figyeltem mindent, amit képviselnek, a munkásságuk csodálatos. Amit elértem, nem csak az én sikerem, ez a Norbi Update sikere is! Mert segített az újrakezdésben és egy jobb élet fele vitt. Ami felbecsülhetetlen számomra, és nagyon köszönöm!”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?