ÉLETMÓDI

Döbbenetes személyiségteszt: megmondja, mi kell a boldogságodhoz!

Most kiderül, mitől leszel igazán boldog.

Mindannyian arra vágyunk, hogy minél több örömteli, elégedett, harmonikus pillanatot élhessünk át. De gyakran előfordul, hogy úgy érezzük, nem tudjuk, merre tovább. Segítünk neked abban, hogy felfedezd, mit kell tenned a kívánt boldogság eléréséhez. Neked nincs más teendőd, mint hogy velünk tarts, helyezkedj el kényelmesen, és engedd, hogy az ösztöneid és megérzéseid vezessenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

1. Képzelj el egy folyót. Hunyd be a szemed, engedd, hogy megjelenjen előtted a víz képe. Milyennek látod? Milyen a színe? Milyen a sodrása?

2.A folyón át szeretnél kelni. Mit látsz, hogyan tudod megvalósítani ezt? Hogyan jutsz át a túloldalra?

3.Amikor megérkezel, egy lakatlan táj terül eléd. Milyennek találod? Mit fedezel fel a környezetedben? Hogyan érzed magad a látványtól?

Nézd meg, mit árulnak el a kérdésekre adott válaszaid arról, hogyan érzed magad.

A folyó

Minél tisztábbnak, áttetszőbbnek és világosabbnak láttad a vizet, annál nagyobb a béke benned. Ha egy kristályosan csillogó, lassan áramló folyót képzeltél el, akkor a boldogságod fő kulcsa, hogy megőrizd a harmóniát, melybe élsz. Úgy tűnik, rendben van a lelked, összhangban vagy magaddal, ez pedig a legnagyobb kulcsa a valódi örömöknek. Minél haragosabb, sötétebb, erősebben hömpölygő víz jelent meg előtted, annál inkább fontos, hogy igyekezz megtalálni az önszereteted kulcsát, hiszen ez lesz, ami valóban előre fog vinni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mochila Al Mundo ?? (@mochilaalmundo) által megosztott bejegyzés,

Az átkelés

Azt képzelted, hogy átúszod a folyót? Ez arra utal, hogy valódi magabiztosság és biztonságérzet van benned, ez pedig igazán biztató jel a közeli és távoli jövődre nézve is. Felfedeztél a környéken egy hidat, mely átvezet a folyón? A jelek szerint látod a megoldást, viszont minél távolabb képzelted el magadtól, annál többet kell még tenned érte.

A táj

Ha egy rendezett, élettel teli tisztásra érkeztél, akkor minden esetleges nehézség ellenére is tisztán látod, mire vágysz, pontosan tudod a lelked mélyén, hogy meg fogod találni azt. Ennek érdekében legyél optimista, bizakodó és eltökélt. Ne ijedj meg, ha vadregényesnek láttad a környéket. Ez csupán arra utal, hogy szükséged van még némi belső munkára annak érdekében, hogy mindent tökéletesen tisztán láss. Amennyiben viszont ijesztőnek, esetleg sivárnak láttad a környéket, akkor a boldogsághoz vezető első lépéseid mindenképpen az önmagaddal való időhöz vezessenek: találj olyan hobbit, alkalmat, barátokat, körülményeket, melyek erősítik magadba vetett hited, és fejlesztik az önszeretetre való képességed. Hidd el, nincs lehetetlen!

És ezeket olvastad már?