ÉLETMÓDI

Döbbenetes, mit művelt ez az anyuka: a fél világ megrökönyödött rajta!

Elképesztő, amit tett. Alig fogsz hinni a szemednek!
  • Szerző: Ripost

Egy kétgyerekes anyuka azonnal elnyerte a "szuperanya" címet az internetezők körében azzal a néhány fotóval, melyet Facebookon osztott meg.

Minden szülő fontosnak tartja, hogy gyereke a legelégedettebb és leginkább egészséges legyen, ő azonban őrületes energiát fektet abba, hogy megfelelő minőségű ételről gondoskodjon a kicsik számára. Éppen ezért törekszik rá, hogy olyasmit egyenek a gyerekei, amit ő maga készít el.

Persze mondhatjuk, hogy egy kis főzés nem nagy ügy, ez a nő valami egészen speciális dolgot tesz. Egész hétre előre legyártja az összes étkezés összes fogását, ami nem kevesebb, mint 11 órányi munkát jelent! Igaz, így legalább hétköznap nem kell vele vesződnie.

A látvány viszont egészen hajmeresztő és döbbenetes! Nézd meg, LAPOZZ!


Az elkészült ételeket adagonként becsomagolja, majd lefagyasztja. Így csak elő kell kapni a mélyhűtőből az aznapi eledelt, és már mehet is mindenki a dolgára.

Ez itt például némi szendvics és uzsonna.

Itt pedig az egészséges nasik garmada.

De ha még ép ésszel fel is tudjuk fogni, mekkora munka ez egyszerre, egyhuzamban, akkor is elég nehéz elképzelni, mégis milyen méretű fagyasztó szükséges mindehhez...

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?