ÉLETMÓDI

Döbbenetes áron kínálják eladásra Budapesten ezt a pofás kecót

Kimondani is szédítő a kerek összeget, amiért megvehető az egyébként zöldövezeti ingatlan. El nem tudjuk képzelni, hogy vajon ki szurkolja le érte a vételárként megjelölt irdatlan sok pénzt.
címkék:
  • Szerző:

Azt értjük, hogy lendületben van az ingatlan adás-vétel, pörög a piac, de ilyen eszement áron még soha, senki nem kínált eladásra budapesti otthont. Néhány hete ugyan egy újlipótvárosi, Dunára néző lakás már alaposan felborzolta a kedélyeket, azt ugyanis pontosan 1 millió (!) euróért, azaz cirka 333 millió forintért hirdette meg tulajdonosa.

Na, de ez a mostani ajánlat sokkal durvább! A szerénynek cseppet sem mondható budai hajlékot ugyanis 2 milliárd forintért kínálják eladásra. Igaz, valójában egy pofás kastélyról van szó, méghozzá a budai oldal egyik romantikus utcájában.

 

Íme, a hirdetés szövege:

II. kerület Lipótmezőn zöld környezetben, szép kilátással eladó egy 1912-ben szecessziós stílusban épült, különleges megjelenésű romantikus kastély, amely 4300 nm-es telken helyezkedik el.

A nagy belső terekkel, igényes kivitelű tölgyfa lépcsőkkel, faburkolatokkal, metszett üvegbetétes ajtókkal dísz lépcsőházzal rendelkező 25 szobás műemlék épület műszakilag frissen fel lett újítva. (DAIKIN fűtés-hűtés, minden szobában fürdőszoba)...

Ha az érdeklődőnek kapásból nem lenne ennyi mozgatható tőkéje, akkor sincs gond, hiszen a hirdetésből kiderül, hogy segítenek megfelelő hitelt felvenni. Ennek maximális összege 1 milliárd 400 millió forint, amelyet havi 7,5 millió forintos részletekben kell visszafizetni – elviekben 20 év alatt. Parádés!

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?