DIÉTA

Ez történik a testeddel, ha minden reggel almaecettel nyitod a napot

Az almaecetes víznek ugyanolyan jó híre van, mint a citromos víznek. Kedvelői szerint energiát ad, javítja az emésztést, de még a bőrt is megszépíti. De vajon tényleg igaz, amit állítanak róla?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Milyen az íze?

Töményen a legkevésbé sem élvezetes, de ha az ajánlott 1-2 kanálnyi almaecetet egy pohár vízbe teszed, és limonádéként fogyasztod, egyáltalán nem rossz, a hatása pedig zseniális!

Mire képes az almaecet?

Az almaecetes ital gyulladáscsökkentő hatású, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, serkenti az immunrendszert és az emésztést. Ráadásul még a cukorfüggőség enyhítésére is alkalmas. A puffadást is csökkenti, mivel segít a szénhidrátok lebontásában. Mindez pedig alkalmassá teszi arra, hogy a fogyókúrának is kiváló kiegészítője legyen

Mi történik, ha rendszeresen fogyasztod?

A tapasztalatok szerint a puffadást valóban képes csökkenteni, rendszeressé teszi a bélműködést, és energiával is ellátja a szervezetet. A bőr is felragyog tőle, és sokan esküsznek arra is, hogy a bélflóra karban tartásával segít elkerülni a betegségeket, vagyis az immunrendszert is formában tartani. A fogyást is bizonyítottan segíti.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?