ÉLETMÓDI

Csodálatos gyönyörök kertje: Megdöbbentő tények a csiklóról

Azt hiszed, már mindent tudsz a csiklóról? Biztos lehetsz benne, hogy tévedsz, és hogy most le fog esni az állad...
címkék:
  • Szerző: FÁB

A nők legérzékenyebb testrészéről már egész biztosan sok mindent tudsz, de még így is jó eséllyel találsz  következő tények közt olyasmit, amin igazán meg fogsz lepődni. Tudtad például, hogy a mérete egyre nagyobb? És azt, hogy elveszíti, aki nem használja?

Mérete folyamatosan nő

Akármilyen meglepő is, de tény, hogy a csikló nem áll meg a növekedésben, bár méterének változása szinte alig észrevehető. A pubertást követően körülbelül 1,8-szor nagyobb, mint előtte volt, majd nagyjából 4-szeresére nő a harmincas évek elejére. A menopauza után pedig körülbelül 7-szer nagyobb lesz annál, mint amekkora születéskor volt.

Érzékenysége nem öregszik

Akármennyire is elhasználódik és elöregszik a testünk idős korunkra, a csiklón nem fog a kor. Egy 90 éves nő clitorisa ugyanolyan érzékeny marad, mint amilyen 15 éves korában volt.

Ha nem használod, elveszíted

A csikló szöveteinek szüksége van az időnként intenzívebb véráramlásra, ezért előfordulhat, hogy ha éveken át nem használod, akkor sorvadásnak indul, vagyis visszahúzódik a testbe. Szerencsére ez nagyon ritka, de biztos, ami biztos, legalább hetente foglalkozzatok vagy foglalkozz vele...

A legbiztosabb örömközpont

A nők 75%-ának szüksége van az orgazmus eléréséhez arra, hogy csiklóját is izgassa partnere, esetleg saját maga.

Képes az erekcióra

Izgalmi állapotban a csikló megtelik vérrel, megduzzad, érzékenyebb lesz és mérete is megnő. A méret változása egyénenként eltérő, de a jelenség kimondottan hasonló a pénisznél tapasztalhatóhoz.

címkék:
És ezeket olvastad már?